עזרה זה קרה אצל כולם?? בעלי נטפרי בבקשה לכאן!!!

• הוסף לסימניות
אני מנסה להיכנס לגוגל ג'מיני,
פעם אחר פעם אני מנסה אולי זה יעבוד אך לשווא אני מרענן,
כי בכל פעם מחדש אני רואה את הדף המעצבן הזה:
צילום מסך 2024-08-27 040425.png

ולכן השאלה היא כך:
א. האם זה חסימה כללית לכולם?
וג'מיני נחסם בעצם בנטפרי? יש לציין שזה לא קשור למסלולים של קהילות מסוימות כי יש לי את המסלול הכי פתוח... או שזה רק אצלי?
ב. א"כ האם ידוע למישהו למה נחסם? ומתי יפתח (אם בכלל)

תודה לכל המשיבים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אצלי.
שולחת פניה עכשיו.

• הוסף לסימניות
מקווה שזה בסדר לקפוץ על האשכול
יש סיכוי שנטפרי יפתחו בפריפיק לפחות את כלי הריטאצ'?
אני כל הזמן שולחת להם פניות בנושא אבל אולי צריך שעוד כמה יפנו....
1724806790388.png

• הוסף לסימניות
מקווה שזה בסדר לקפוץ על האשכול
יש סיכוי שנטפרי יפתחו בפריפיק לפחות את כלי הריטאצ'?
אני כל הזמן שולחת להם פניות בנושא אבל אולי צריך שעוד כמה יפנו....
צפה בקובץ המצורף 1753500
הלואי
אפילו בנתיב זה כבר לא עובד, עבד לי לא מזמן, וכעת כל הבינה שם נחסמה כליל!:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה