זה קרה באמת...

• הוסף לסימניות
... הגיעו אלי משפחה בערב לצילומים ילדון החלקה בסך הכול בן שנתים וחצי ועוד ארבע אחים ואחיות מיד שפתחתי את הדלת פצח החתן בבכי ידעתי שזה קל לא יהיה אבל אבא שלו מיד שלף מוצץ ודחף לילד העייף העמיד אותו ברקע ולתדהמתי הודיע לי שאפשר למחוק את המוצץ בפוטושופ לא? :rolleyes:גם את הענים האדומות... טוב מקסים אחרי שהסברתי להם שלא זה לא שייך אמרה לי אמא שלו המסורה אלי תתני לי את המצלמה שלך ואני יצלם אותו כמה תמונות כדי שיראה שזה לא מפחיד...
:confused::eek:

• הוסף לסימניות
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק

ילדים עייפים ועצבניים זו הסיבה שהפסקתי לצלם בשעות אחה"צ!!! (כן, גם אם הילד ישן בצהריים!)

• הוסף לסימניות
אני במתח........... מה קרה בסוף?????????????
ד"א אני אגלה לכם סוד מקצועי.... אצלי לא מגיעים לסטודיו בכלל- שולחים תמונות ואני מכניסה את הילדים בפוטושופ לרקעים שלי..:D

• הוסף לסימניות
Nישהו פה עוד ייקח אותך ברצינות.
ראי הוזהרת.

• הוסף לסימניות
ממש הזוי...
מחכים להמשך/סוף הסיפור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;990285:
אני במתח........... מה קרה בסוף?????????????
ד"א אני אגלה לכם סוד מקצועי.... אצלי לא מגיעים לסטודיו בכלל- שולחים תמונות ואני מכניסה את הילדים בפוטושופ לרקעים שלי..:D

שולחים לך את התמונות?:confused:
את לא באה לקחת מהבית?!:D;)

• הוסף לסימניות
דווקא מכירה אחת שכצלמת למדה איפור והייתה מאפרת את הילדים לפני הצילומים כדי לחסוך עבודות תיקון פנים בפוטושופ בכל הסט.

אז אולי זה היה טוב גם למקרה דנן..?

ואגב יצירתית יש לי רעיון בשבילך אני אשלח (לא אטריח אותך עד אלי..:D) לך תמונות שלי בגיל של הבת שלי ואת של הבת שלי גם, ותשלבי אותנו יחד. מה את אומרת?

• הוסף לסימניות
0405 אני מבינה שחווית טראומה קלה, אבל אל תכעסי עלי אם אספר לך שלפני שלמדתי פוטושופ הייתי בטוחה שהיא כל יכולה. ודי התאכזבתי.
סביר להניח שאם הוא אף פעם לא נגע בתוכנה הזו אז וא בטוח שהיא מוסגלת להעתיק ולהשלים ולהדביק ולכסות ולחפות.

גם האימא, מה כבר חשבה, המצלמה שלי עלתה 600?
אז שלה עלתה 2500. אני אישה מבוגרת, אחזיק אותה ביד יציבה ואעשה כמה קליקים כדי ששלוימלה ירגיש היימיש.
רק בפורום צילום נודע לי כמה אתם משיקיעים במצלמות.

לגבי העייפות, באמת חבל ופספוס גדול מאוד.

• הוסף לסימניות
בסוף ניגבנו לו את הדמעות ועם מליון דברים והבטחות מפה עד הודו הצלחתי להעמיד אותו ולהוציא לו סט חמוד ב"ה
ואמא שלו קיבלה ממני פלפון כדי לצלם אותו...
ואני נישארתי בהלם עד עצם היום הזה...

• הוסף לסימניות
מצחיק מאוד,
למה עצוב? למה ההלם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;990410:
מצחיק מאוד,
למה עצוב? למה ההלם?
זה לא פעם ראשונה שיש ללקוחות רעיונות מענינים אבל הרעיונות האלו... עולים על כולם :)

• הוסף לסימניות
לקוחות רבים עדיין לא מבינים את כללי ההתנהגות אצל הצלמות, וחבל
(למרות שיש מעטים אנושיים)

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצלמת אחהצ בשום אופן.רק בבוקר כשהילדים ערניים ורגועים.ויש הורים לחוצים שמלחיצים את הילד(כמו שאת מתארת העמיד אותו על הרקע) אני משכנעת אותם בנעימות שכדאי שיצאו וישאירו אותי לבד עם הילד.אני משתדלת להיות מיד החברה הכי וטובה של הילדונים האלו וכשאין לחצים ברקע הם הכי משוחררים איתי למרות שהכירו אותי לפני רגע.והתמונות כמובן יוצאות בהתאם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 23;990423:
רק מעטים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 23;990423:

באמת שבטים נבערים!!!
אולי כדאי להכין מדריך למגיע להיכל הצלמת???

וברצינות,
גישה מתנשאת ודאי לא חביבה על אף לקוח,
הלקוחות אנושיים מאד רק לא מתמצאים, צריך פשוט לומר להם בנעימות, כשמדברים אליהם לאט הם מבינים מהר...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה בדיוק רצית שהאמא תעשה? אם הילד עייף ויש לו מוצץ בפה מה אמא יכולה לעשות? למה ההלם?
אצלי גם בבר מצוה של בני היה לי צלם מעולה ואנושי מאד (מפה..:)והבן שלי היה עייף ולא רצה לעזוב את המוצץ.. אז מה נעשה? יש מצב שילד עייף - אפילו שישן בצהרים!מה את רוצה מהאמא??!!

• הוסף לסימניות
אפס ארבע אפס חמש, אני מקווה שתמחלי לי, אבל אני ממש חייבת:

הילד פרץ בבכי איך שפתחת? אם היית רואה מה שהוא ראה, גם את היית בוכה!;)

:):):):):):):):):):):):):):):):):):)
(המקור:השוויגער שלקחה אל בין זרועותיה את הנכד והוא התייפח תמרורים.
שאלה הסבתא:"מה קרה פוצ'י, למה אתה בוכה?" ויען החתן, אבי הילד:"אם את היית רואה מה שהוא רואה, גם את היית בוכה"... מעשה שהיה ולא משל היה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;990598:
לא כ"כ הבנתי מה בדיוק רצית שהאמא תעשה? אם הילד עייף ויש לו מוצץ בפה מה אמא יכולה לעשות? למה ההלם?
אצלי גם בבר מצוה של בני היה לי צלם מעולה ואנושי מאד (מפה..:)והבן שלי היה עייף ולא רצה לעזוב את המוצץ.. אז מה נעשה? יש מצב שילד עייף - אפילו שישן בצהרים!מה את רוצה מהאמא??!!

שלא תצפה להצטלם.
אולי שהצלמת לא תצלם בכלל ותכין את התמונה של הילד לבד בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
הוצאתם לי את החשק ללמוד צילום
כבר חשבתי על זה ברצינות....................................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;990632:
שלא תצפה להצטלם.
אולי שהצלמת לא תצלם בכלל ותכין את התמונה של הילד לבד בפוטושופ.

איך לא תצפה? היא באה הרי להצטלם ופתאום הילד שלה עייף. קורה . לא? מה היא יכולה לעשות? !?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה