זה קרה באמת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;990632:
שלא תצפה להצטלם.
אולי שהצלמת לא תצלם בכלל ותכין את התמונה של הילד לבד בפוטושופ.
נשמע יותר הגיוני שהיא תצפה מהצלמת המקצוענית,
שוודאי מכירה סיטואציות שכאלו,
שתנחה אותה מה לעשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;990604:
אפס ארבע אפס חמש, אני מקווה שתמחלי לי, אבל אני ממש חייבת:

הילד פרץ בבכי איך שפתחת? אם היית רואה מה שהוא ראה, גם את היית בוכה!;)

:):):):):):):):):):):):):):):):):):)
(המקור:השוויגער שלקחה אל בין זרועותיה את הנכד והוא התייפח תמרורים.
שאלה הסבתא:"מה קרה פוצ'י, למה אתה בוכה?" ויען החתן, אבי הילד:"אם את היית רואה מה שהוא רואה, גם את היית בוכה"... מעשה שהיה ולא משל היה)
:D אהבתי ....
הייתי צריכה להוסיף שאמא שרוצה צילום אחר הצהרים אני מסבירה לה (בנועם... לא לדאוג...) שזה לא כל כך שעה שהילד ערני וישתף פעולה ובמיוחד קטן אבל מי שלא יכולה בגלל עבודה או אילוצים אחרים אני מקבלת אחר הצהרים...וזה מה שקרה פה
:)וחוץ מזה אני לא כל כך מכשפה... הצלחתי להעמיד את הילד בעדנות ונעימות לצלם סט חמוד ואפילו להוציא ממנו חייך...
ההיתי בהלם בהבקשות הצנועות של הוריו

• הוסף לסימניות
נשמח לראות מה יצא!!

• הוסף לסימניות
...........................................................................................

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה