זה קרה...הצילו!! (בבדיחותא, לא להבהל)

• הוסף לסימניות
אני,כאמנית סקראפ עם נסיון רב, החלטתי לקחת הפסקה מסיבות שונות, וביניהן עיסוק בסקראפ דיגיטלי.
אחרי הפסקה ארוכה, פנו אליי לגבי אלבום גדול ומושקע ו... ידני.
ו- זה קרה!!!
אני לא מסוגלת לגעת בניירות (המדהימים!!) זוללי הזמן והדבק שיש ברשותי!! התמכרתי ל- ctrl+z, איפה כלי החיתוך, שכפולים, הצללות... אלמנטים שלא גורמים לעיבוי מפלצתי..
לגזור נייר במספריים? בשביל מה? איפה align איפה.. אין טעם עוד.. אהבת חיי התמוססה בהינף מקלדת והתחלפה בקבצי pdf...
זה קרה לעוד מישהו? איך מתמודדים???
נ.ב,
סליחה אם זה לא בפורום הנכון, דעתי אינה צלולה..:confused:;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה שפר;862397:
אני,כאמנית סקראפ עם נסיון רב, החלטתי לקחת הפסקה מסיבות שונות, וביניהן עיסוק בסקראפ דיגיטלי.
אחרי הפסקה ארוכה, פנו אליי לגבי אלבום גדול ומושקע ו... ידני.
ו- זה קרה!!!
אני לא מסוגלת לגעת בניירות (המדהימים!!) זוללי הזמן והדבק שיש ברשותי!! התמכרתי ל- ctrl+z, איפה כלי החיתוך, שכפולים, הצללות... אלמנטים שלא גורמים לעיבוי מפלצתי..
לגזור נייר במספריים? בשביל מה? איפה align איפה.. אין טעם עוד.. אהבת חיי התמוססה בהינף מקלדת והתחלפה בקבצי pdf...
זה קרה לעוד מישהו? איך מתמודדים???
נ.ב,
סליחה אם זה לא בפורום הנכון, דעתי אינה צלולה..:confused:;)
ליבי עליך...
לי זה קורה לא רק בכל מה שקשור לעיצוב גרפי, זה קורה לי גם באמצע להכין עוגה, אם טעיתי באמצע ההקצפה או השארתי בתנור שניה מיותרת, איפה, איפה למען ה' קונטרול Z?
אם עיטרתי עוגה בעיטור פצצה ופתאום משהו יצא מהשורה, אין, אין אין שום אפשרות לתקן ללא סימנים!!!!
הנס הגדול שלנו שאצל הקב"ה יש קונטרול Z וגם DELET

תודה אלף אלפי פעמים על כך, חשבתם על זה?

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לקונטרול c/d/x בפלאפון... קנינו לפני חודש וחצי פלאפונים, הסים לא העביר את כל המספרים, וכשנאלצתי לרשום לדוגמא את אחיי או גיסי כמה מספרים עם שם משפחה זהה חיפשתי העתק הדבק וכמובן קונטרול z...

• הוסף לסימניות
אני עם בעיות דיוק חמורות בביצוע ידני.......

• הוסף לסימניות
גם לדיבורים מיותרים, אני כ"כ רוצה לעשות CTRL+Z, או DELETE.

• הוסף לסימניות
אז תגידו, יש תקווה לסקראפ או שאפשר לכבות את האור וללכת הביתה?? דיגיטלי שולט?
אני כ"כ מודה לה' שאת הדברים החשובים באמת השאיר בידיו בלבד.. אחרת הכל היה מתדגטל מתחת לאף..
דרך אגב, לגבי בעיות הדיוק, אני מצטרפת, ובטח שיותר קשה אחרי הכלים הפוטושופיים..

• הוסף לסימניות
יש משו אומנותי ויפה בחוסר דיוק. אני מתכוונת לחוסר דיוק מינימלי ולא גזירה עקומה או קו רועד.

אני אישית אוהבת לשלב דיגיטלי עם ידני. דוגמא פשוטה וקלאסית, עכשיו לקראת החגים יצאתי לים לצלם את בנותי, יצאו תמונות מאד יפות. קצת תיקוני צבע אור וכ'.. עיצבתי יחד לתמונה גדולה והדפסתי על קאפה. וקצת הוספתי צבעי שמן איפה שהיה מתאים. יצא מאד יפה.

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין, אני גם אוהבת להוסיף אבל כשמדובר בעבודה מול לקוח, העניין מתייקר מאד..
וחוצמזה שכמעט אין ביקוש לידני כבר (ולחסרונותיו...). באמת כשמשלבים אפשר לקחת את הטוב מכל סוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה