דרוש מידע זה קרה הרבה יותר ממה שאתם חשבתם. אבל למה זה קרה? מי תקע שוב מקלות בגלגלים?!

• הוסף לסימניות
אני צלמת. שואפת לצלם לכם במחירים המטורפים של היום, בהחלט.
יש פה גרפיקאיות. הן לא רוצות לעבוד ב 40 ש"ח לשעה.
מתכנתות, עושות אשכולות על משכורת ה-15K הנמוכה
מעצבות עטיפות במחירים מופקעים
כולנו רוצים לעשות כסף.
בואו נדון ברצינות אם להחזיר את רמת החיים אחורנית יהיה יעיל, (בהנחה שזה אפשרי) או שזאת התנקמות פשוטה בחלק קטן מהציבור.

• הוסף לסימניות
כולנו רוצים לעשות כסף.
בואו נדון ברצינות אם להחזיר את רמת החיים אחורנית יהיה יעיל, (בהנחה שזה אפשרי) או שזאת התנקמות פשוטה בחלק קטן מהציבור.
במילת אחת לקחת את החיי בפורפורציה.....

• הוסף לסימניות
מאיפה המידע הזה??
אני מפיקת ארועים
חתונה סטנדרטית היום עולה בין 20-22 אל"ש לשתי הצדדים יחד
צריך להוסיף צלם ותזמורת.

ובהשוואה בארמונות חן לוקחים 14 אל"ש מכל צד לפני צלם ותזמורת
זה כל הפער?
כולה 3,000 ש"ח
כשיש עשרות אלפי ש"ח של הוצאות חתונה
זה לא נקרא חיסכון...

• הוסף לסימניות
1594766837641.png

חינם פשוט חינם!!!!
בלי אותיות קטנות
מתוך רצון לעזור
לכל הזוגות הצעירים שרוצים להתחתן בתקופה מאתגרת זו
דיוואן העמקים ומשחקי השייח' מתחמים באויר הפתוח, בקצה שלוחת הכרמל, 500 מטר מעל פני הים, אל מול נוף מדהים של עמק יזרעאל, בואו המקום שלכם, למעט בשבת. באהבה גדולה ומי יתן ונחזור לימי השיגרה במהרה, צרו קשר אל תתביישו 0524535100
שתפו! שתפו! שתפו! שמלא זוגות צעירים, מבולבלים וללא מקום ראוי, יוכלו לערוך חתונה מכובדת במקום יפהייפה

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 689394
חינם פשוט חינם!!!!
בלי אותיות קטנות
מתוך רצון לעזור
לכל הזוגות הצעירים שרוצים להתחתן בתקופה מאתגרת זו
דיוואן העמקים ומשחקי השייח' מתחמים באויר הפתוח, בקצה שלוחת הכרמל, 500 מטר מעל פני הים, אל מול נוף מדהים של עמק יזרעאל, בואו המקום שלכם, למעט בשבת. באהבה גדולה ומי יתן ונחזור לימי השיגרה במהרה, צרו קשר אל תתביישו 0524535100
שתפו! שתפו! שתפו! שמלא זוגות צעירים, מבולבלים וללא מקום ראוי, יוכלו לערוך חתונה מכובדת במקום יפהייפה
כמה מקומות?

• הוסף לסימניות
ברור שמשנה. אם נניח הצלם אמור להגיע כיום בשעה 3 אחה"צ בכדי להתחיל להרכיב את כל הציוד ולסיים בשעה 2 לפנות בוקר, כעת מדברים על סיום החתונה בערך בשעה 11 בלילה. כמה שעות עבודה פחות משנים את המחיר. ואם הוא לא ישנה את המחיר, הציבור ישנה את הצלם...
תנסה, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זוכירם שעד לפני תקופה ממש קצרה כולם, אבל ממש כולם דברו על שינויים דרסטיים במערך החתונות.
זהו, הכריזו כל העסקנים, מכאן ואילך נגמרו הסחיטות למינהם מכל נותני השירותים לחתונות.
הועלו הצעות שהוחלפו באחרות ונהדפו במקוממות והתפשרו על יותר מתונות...
ו..כעת, היכן אנו אוחזים?! אני חושב שבשום כלום. לא יהיה כלום כי לא היה כלום. היתכן?
הזעקה שנזעקת מאליה מסוף העולם ועד סופו: למה זה קרה? מי תקע שוב מקלות בגלגלים?!
האם גם זו פוליטיקה? האם גם כאן יש את "המאכערים" שדואגים לחבריהם.
ואולי אני טועה. אדרבה. אשמח לשמוע. ולא, לא שאני דוגל בעריכת חתונה במחסן הגורטאות האחורי של איזור התעשיה ע"י רפתות המשק, אלא בכלליות הנושא פשוט ירד מעל הפרק, מעל הספר.
בהתחלה עוד חשבנו שהקורונה אוטוטו נגמרת ולכן התעסקנו בחתונות ש"אחרי"
עכשיו אנחנו כבר מיואשים, זה לא נראה שהקורונה הולכת להגמר אי פעם ועוד נזכה להתווכח אם 200 או 300 אנשים בסעודה..
בדיוק לכן הנושא ירד מהפרק, אנחנו פשוט לא מצליחים לראות את הפרק הזה באופק:(

• הוסף לסימניות
כולנו רוצים לעשות כסף.
כולם רוצים להתפרנס בכבוד
בדיוק כמו שכולם רוצים באותה נשימה לשלם פחות
וכמו שייצרני הרכב לא עשו זאת בשביל להתנקם בעגלונים
כך הציבור לא עושה זאת בשביל להתנקם בצלמים (דוגמא)
הציבור יאמר את דברו, והאנשים יזרמו אם המציאות

אבל בשורה תחתונה הכל אינטרסים

• הוסף לסימניות
כולנו רוצים לעשות כסף.
כשאני דיברתי על ירידה ברמת החתונות, לא דיברתי על לשלם לצלם פחות כסף לשעת עבודה, או לשלם לאולם פחות כסף על מנה.
הרעיון היה אירוע מצומצם במספר המוזמנים, וברמת התפאורה.
נכון שכפועל יוצא, נפגעת פרנסתם של חלק מהעוסקים בתחום, אבל הם לא אמורים לקבל פחות כסף עבור שעת עבודה.
סה"כ, במקביל, מתפנות להם שעות, ובניהול חכם, הם יכולים באותו זמן להתפרנס מתחומים אחרים/משיקים.

• הוסף לסימניות
כשאני דיברתי על ירידה ברמת החתונות, לא דיברתי על לשלם לצלם פחות כסף לשעת עבודה, או לשלם לאולם פחות כסף על מנה.
הרעיון היה אירוע מצומצם במספר המוזמנים, וברמת התפאורה.
נכון שכפועל יוצא, נפגעת פרנסתם של חלק מהעוסקים בתחום, אבל הם לא אמורים לקבל פחות כסף עבור שעת עבודה.
סה"כ, במקביל, מתפנות להם שעות, ובניהול חכם, הם יכולים באותו זמן להתפרנס מתחומים אחרים/משיקים.
בהחלט דובר על ירידה ברמת הביגוד, תספורות ולא זוכרת מה עוד (תפתחו אשכולות ישנים)

• הוסף לסימניות
לא זכיתי להבין:
משלמים אנו כסף תמורת עבודה. הוי אומר, כי המוצר הינו יקר יותר בשל שעות עבודה ומאמץ נוספים שהושקעו בו.
משיתרצו הצרכנים לרכוש את המוזל, יתפנו אותן שעות עבודה יקרות, ויוכלו בעלי־המלאכה לנצל אותן כראוי. מי מפסיד?!...

• הוסף לסימניות
לצלם לא משנה כמה מצטלמים, וגם המאפרת לא מורידה וכן התזמורת, ותמיד שעושים קטן עושים בוטיק
אולי לחסידים באמת יותר זול, כי הם מקבלים הרבה מהחסידות.
הם לא מקבלים,
הם מכירים את הכיסשלהם.
ויש אחוות אחים בצרה הזו.
והאדמורים החליטו להרים את הכפפה ......
ואם יביא תקנות והגבלות לכולם,
גם בציבור הכללי ירדו המחירים.
אם בחסידות מסוימת ניתנת הנחה משמעותית ויש גובה תיקרה כמה ישלמו לצלם לדוג' או לתזמורת.
למה שהישיבות והסמינרים לא יעשו אותו דבר?
כך יורידו את הרף ואת המחירים הלא שפויים.

• הוסף לסימניות
מאד קשה לעשות סוויטש,
אבל אין ברירה, חייביםלחשב מסלול מחדש.
וכן, יהיו פערים, והפערים רק יגדלו בין עשירים לעניים.
אבל, לאט לאט אנשים שמחתנים, גם עשירים, ילמדו
שחבל לבזבז כסף על הוצאות ראוותניות, אלא לתת את הכסף לזוג -למי שיש אפשרות.
ונותנים מה שיש ומה שמוכרחים לתת .
וכן, רמת החיים תעצר, זה המצב בכל העולם.

וסליחה מכל נותני השירות.
יש אינפלציה בכל העולם, גם העניים וגם העשירים יפגעו מהקורונה.

• הוסף לסימניות
דיברתי עם מישהו שמכיר
את אלו שניסו לארגן את ההורדה ברמה.
מדובר בעסקנים שחיים ברמת חיים גבוהה,
וקשה היה להם לחשוב על הסכומים שיצטרכו להוציא.
ולכן ניסחו מודעות יפות עם גרפיקה מושכת...
לדעתו - מה שהם רצו להשיג זה, שכולם יעשו חתונות ברמה פחותה כדי
שהם יוכלו לעשות חתונות ברמה גבוהה בלי לשבור לגמרי את הכיס.
אז לדעתי, כל מה שהתחיל בכוונה רק לתועלת הבן אדם עצמו, אף אחד לא קונה את זה.
אז אין בגלובוס שלנו אנשים טובים באמת?
לדעתי כל הנושא ירד מהסיבה העיקרית והפשוטה, שכמה אפשר לטחון את אותו דבר - חשוב ומעניין ככל שיהיה.
התועלת תתחיל להיות רצינית כשיתגבש ועד פעולה רציני שכל תפקידו יהא: לראות מה אפשר לעשות, ולזוז לכיוון.
ככה מזיזים דברים בציבוריות.
פנו בהקדם לר' חיים שמרלר ראש ישיבת אורייתא ותנו לו גיבוי. הוא הזיז דברים בחייו, הוא רוצה להזיז את זה, תנו לו טפיחת שכם מעל גבי העיתונים וכדו'!

• הוסף לסימניות
בהחלט דובר על ירידה ברמת הביגוד, תספורות ולא זוכרת מה עוד (תפתחו אשכולות ישנים)
אכן, אני תמכתי באשכולות קודמים בעצירת השיגעון ששמו שמלות נשף.
אני עדיין תומכת בזה, למרות שכנראה תהיינה כמה בעלות השכרת שמלות שתאלצנה למצוא לעצמן נישה קצת שונה לפרנסה.
שימי לב. לא הצעתי שהן תעבודנה במחירי גמ"ח.
הצעתי שנשים תחדשנה בגדים יפים לחתונת קרוביהן, לפי טעמן, והבגדים ישארו שלהן.
מי שתמכור שמלות מכובדות שאפשר ללכת אתן גם בחגים או בשמחות אחרות, תתפרנס מצוין.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה לכתוב.
מצד אחד אני תומכת מאד מאד בהחזרת החתונות לשפיות. מי שעקב אחריי באשכולות הקודמים יכל לראות זאת.
מצד שני, להציע לנהגים להפוך לעגלונים (ע"ע הודעה קודמת) זה צעד שצריך לחשוב איך עושים אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה