דרוש מידע זה קרה לי או לבנק הפועלים?

• הוסף לסימניות
נסה למחוק קבצי קוקיס

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים כל פעם מחדש הדף אינו זמין.
היו אי אלו מקרים שאישרתי שאינני רובוט [- לצערי, אולי] וזה נפתח.
קורה גם לכם?
מה עושים?
קורה לי מידי פעם ואז רענון של הדף עוזר לזה.
פעם אחת זה נמשך לי יום שלם אז התקשרתי לתמיכה שלהם והם ניסו לעזור לי בכל מיני דרכים.
אם אני זוכר נכון ההוראה הראשונה הייתה לא להכנס עם קיצור דרך אלא להקליד את הכתובת כולה.
דבר שני לנסות להכנס לא דרך הגוגל כרום.

• הוסף לסימניות
קורה לי מידי פעם ואז רענון של הדף עוזר לזה.
פעם אחת זה נמשך לי יום שלם אז התקשרתי לתמיכה שלהם והם ניסו לעזור לי בכל מיני דרכים.
אם אני זוכר נכון ההוראה הראשונה הייתה לא להכנס עם קיצור דרך אלא להקליד את הכתובת כולה.
דבר שני לנסות להכנס לא דרך הגוגל כרום.
שתיהם לא עזרו לי.

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים כל פעם מחדש הדף אינו זמין.
היו אי אלו מקרים שאישרתי שאינני רובוט [- לצערי, אולי] וזה נפתח.
קורה גם לכם?
מה עושים?
קורה הרבה
אם אתה גולש בכרום תנסה באחר וכן להיפך,לנסות בדפדפן אחר,
לפעמים עוזר גלישה בסתר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה