התייעצות זה רק אני או שגם אתם מרגישים שמישהו עובד עלינו כאן בפרסום באתר??

• הוסף לסימניות
הגרלה על דירת חלומות, נופש, 3 דקות של מילוי עגלה בכל אשר תספיקו ועוד.
תודו, יש משהו שלא נראה נורמלי בכל זה.
הקמפיין שרץ כאן באתר עם הגרלה, שלל הבטחות צבעוניות ובומבסטיות על ההגרלה

1. למה בכתבה באתר בתמונות יש לוגו של עמותה כלשהי (עלי שיח), ואילו כאן בדף הנחיתה מוצגת עמותה אחרת? (בית חם)
2. למה בכל הרעש סביב הדירה המדוברת לא כתוב באף מקום (וחיפשתי וחפרתי) איפה הדירה הזאת נמצאת? פרט לעובדה שיש נוף פנורמי לכינרת... זה בטבריה? בגולן? איפה?

אין לי שום דבר בעד או נגד, אני לא מכירה את העמותות המדוברות, אני רק רוצה להבין מה עומד מאחורי זה.

• הוסף לסימניות
מדובר בבית חם ארגון חשוב מאד!!!!!!!!!! שמסייע בעיקר למשפחות ולמתמודדים עם בעיות נפשיות -תחום שאין לא סיוע מהחברים לא מהמשפחה ולא מהקהילה כי בד"כ "אסור שאף אחד ידע"
מה שרשום עלי שיח זה כנראה בג כי הפרוייקט הקודם של חברת ההפקה היה עלי שיח והדירה בטבריה בשכונה מתחרדת

• הוסף לסימניות
זה חבל שהמפיקים לא כותבים שהדירה בטבריה.
פחות שמים דגש על עמותת בית חם, יותר על ההגרלה והפרסים והסלב'ס והזמרים. איזה רעשששש קולולוו

טוב, זה הדור שלנו כנראה

• הוסף לסימניות
יותר על ההגרלה והפרסים והסלב'ס והזמרים.
האמת גם אני נגעלתי מהבמה המכובדת שכל הזמרים קיבלו.צריך לברר אצלהם האם קמפיין כזה הצליח או הקמפיינים ה'מיושנים' עם הרבנים הולך יותר

• הוסף לסימניות
האמת גם אני נגעלתי מהבמה המכובדת שכל הזמרים קיבלו.צריך לברר אצלהם האם קמפיין כזה הצליח או הקמפיינים ה'מיושנים' עם הרבנים הולך יותר
אם הם בחרו באופציה הראשונה - הרי שלצערנו, כנראה שהתשובה ברורה -

בכל אופן קמפיין אלוף ומדליק של @102

• הוסף לסימניות
למה צריכים זמרים?
ממתי הם סלבס אצלנו?
המקרים של בית חם לא מדברים בעד עצמם?
הצורך לא מספיק שיווקי?
(ואני חובב מאוד מוזיקה חסידית)
בכל מקרה הקמפיין חשוב ושיהיה בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם עבדו עלינו
מה שבטוח, טחנו אותנו עם כל הפרסומות בצדדים, ובאמצע האלו שקופצים...
והקטע עם הזמרים, בכלל איבד את זה
למותר לציין שהוא מעוצב פצצות

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה