זה רק אני?!

• הוסף לסימניות
אתמול התקשרו אליי ערבי/ערביה...
העברתי ישר את המספר למספרים דחויים וראיתי שהם ניסו עוד 3 פעמים!

מלחיץ....

• הוסף לסימניות
אלי התקשרה שלשום ערבייה.
חשבתי שזו לקוחה:) אבל בכל אופן ויתרתי עליה, וניתקתי..

• הוסף לסימניות
תבינו אותם בזמן האחרון יש שם הרבה בעיות פזילה בכבישים ורטט לא נשלט בידיים, כנראה זה גם עוד סוג של תופעת לוואי

• הוסף לסימניות
אף פעם לא טלפנת למישהו 3 פעמים כי היית בטוחה שזה המספר שלו???
:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
אני הייתי מנסה להבין מה הם רוצים...ואם לא היתי מצליחה לא היתי עונה.
אבל להבהל? מה הם יכולים לעשות לי דרך הטלפון?...להשיג מס' טלפונים וכתובות כל אחד יכול היום ...לא מוצאת סיבה לבהלה. כמו"כ יכול להיות בהחלט שזו טעות.
(אני עובדת במכון מחקר שיש בו גם מראיינות ערביות...ולפעמים הן מראיינות גם יהודים ללא שום בעיה עיין ערך נציג סלקום)

• הוסף לסימניות
נו אז הם מתקשרים אז מה מה העניין להבהל הם לא יכולים לדעת מי את ולבוא אלייך דרך הטלפון....

עונים להם וצועקים בחזרה או צוחקים להם בפרצוף להראות שאנחנו לא מפחדים מהם....

• הוסף לסימניות
שמעתי שהם מפיצים דרך הפייסבוק תעמולה להרוג ולדרוס יהודים .(זה נכון?)
אולי זה דרך נוספת להפיץ מסר לערבים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עלי דפנה;1436137:
שמעתי שהם מפיצים דרך הפייסבוק תעמולה להרוג ולדרוס יהודים .(זה נכון?)
יש סרטון שלהם תקוף ותעשה פיגועים
אולי זה דרך נוספת להפיץ מסר לערבים?
אבל מה זה קשור לטלפונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה