זה שימושי מסך מגע בניד 15.6 ועוד כמה שאלות

• הוסף לסימניות
אני מברר עכשיו על מחשב בתקציב עד 2000+- מעבד לפחות i5 , יש עניין להשקיע במסך מגע? זה שימושי בכלל בכזה גודל?
יש הבדל בין הדורות האחרונים של המעבדים?
אני צריך להפעיל על זה יישום ווב שמעבד המון קבצי js זה ישנה אם אני ישקיע בכרטיס מסך ייעודי?
4 גיגה ראם זה מספיק?
מחשבים מחודשים שלא עברו אקטיבציה (יש בביז קופון) זה אותו דבר כמו חדש?

פתוח להצעות גם בפרטי.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב, מישהו?
עיקר השאלה זה האם לקחת מחשב שיש לו כרטיס מסך נפרד ואין לו מסך מגע או לוותר על זה בשביל מסך מגע?

• הוסף לסימניות
אי"צ בכרטיס מסך ייעודי, בפרט אםאתה לוקח מהמעבדים החדשים.

• הוסף לסימניות
תודה, אני מתכנן כנראה דור 4 ומעלה.
מסך מגע זה שימושי בכזה גודל?
מחודש-לא בשימוש לקוחות סופיים, זה כמו חדש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1870704:
תודה, אני מתכנן כנראה דור 4 ומעלה.
מסך מגע זה שימושי בכזה גודל?
מחודש-לא בשימוש לקוחות סופיים, זה כמו חדש?

זה בלוף, שהמציאו כמה יבואנים פרללים.
אין כזה דבר.

הם בדכ ממש חזרות.
לעיתים זה דגמים בעייתיים ועיתים חזרות על שטויות , אבל בכל מצב זה תמיד לא מה שאמרו לך.

אני אומר את זה מידיעה מכלי ראשון .
לא של מחשב אחד ולא של 2.
אני שותף במעבדה שנותנת את שירותי האחריות (בקבלנות) ליבואנים הנל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה