זה תקין למשרד פרסום להגיש כזו תמונה?

• הוסף לסימניות
מילא שרואים שהראש של האבא מודבק לזה התרגלנו
אבל איך יכול להיות שעל האבא יש תאורה מצד ימין ועל הבן מצד שמאל ומאיפה באה התאורה האחורית כשהאבא מסתיר?
נו, לפחות ביטוח יש להם...

קבצים מצורפים

• פרסום סיעודי.jpg
    KB 115.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ההערה שלי היא מבחינת התאורה בצילום שהיא בלתי אפשרית

• הוסף לסימניות
צרם לי גם שהצעיר לא יושב כמו סיעודי , צועק מבוים ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;2241197:
צרם לי גם שהצעיר לא יושב כמו סיעודי , צועק מבוים ...
סיעודי לא חייב להיות מישו כפוף, מעוות ועוד.

• הוסף לסימניות
לקחת צלם לבצע עבורם עבודה - הם לא יקחו
לשלם מחיר נורמלי לגרפיקאית שתתן עבודה רצינית - הם לא ישלמו

ככה זה כשחוסכים

• הוסף לסימניות
מעניין אותי למה החליטו דוקא כאן להתקמצן.. כי הרבה פעמים בפרסומות של קופ"ח
יש תמונות מקוריות

• הוסף לסימניות
לרוב תמצאי את תמונות הקופות חולים בשאטרסטוק לפני גיור

• הוסף לסימניות
משרדי הפרסום הגדולים, לא משקיעים בביצוע.
הם משקיעים (?) ברעיון.
ברוב הפרסומות שלהם, יש הדבקות שרואים אותם גם בעין לא מיקצועית.

• הוסף לסימניות
לי צרמה כל הפירסומת הזו, משכנעים אנשים צעירים לשלם על ביטוח סעודי?? סתם להכניס מורך בלב האדם שמא ואולי הוא יעשה סיעודי בגיל צעיר, ובשביל זה הוא יעשה ביטוח? כמה כבר יעזרו לו?
על זה נאמר די לצרה בשעתה, ובטח באחד ואל תפחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה