זוגות דחוף!!

• הוסף לסימניות
לשבע ברכות אנו מתכננים לעשות תוכנית על זוגות למי יש רעיון ?

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש בפורום יש כמה אשכולות בנושא.

• הוסף לסימניות
זוג קרוקס- זוג מושלם תמצא רק בחנות נעליים
זוג מספריים -עם תמונה של החתונה לגזור ולשמור
מחזיק זוג אופניים - כשקשה לכם, סימן שאתם בעלייה
זוג גרביים -רק אותם מחליפים כל יום...עד מאה ועשרים ביחד
זוג יונים
זוג עגילים
זוג דובדבנים - לחיים עם טעם

• הוסף לסימניות
יש לי איזה דף עם רעיונות אני צריכה לחפש... למתי את צריכה את זה?

• הוסף לסימניות
היה לנו השבוע שבע ברכות שהיו צריכים להביא חפץ בנשא 'זוגות' והיו דברים ממש יפים:
* אטבים לגרביים (העיגולים האלו) - גם במיים, גם כשנסחיטים וגם כשמתייבשים בשמש בכל זאת ביחד
* משהי הביאה 'כרוב' ו'כרובית' וכתבה ברכה על הזוג הצעיר שצמח בגינה
* שמפו ומרכך - תנסו להפריד...
* זוג אוזניות לפלאפון - שתבשרו תמיד בשורות טובות

אם אני יזכר בעוד אני יעלה

• הוסף לסימניות
עשינו תוכנית באיזה חופש...
שאלות מביכות לבני הזוג, כל אחד על בן זוגו...
שאלות שהוא לא אמור לדעת...
"מה מספר הנעלים?"
באיזה גיל ידע לנסוע על אופנים?"
ועוד כהנה...

• הוסף לסימניות
זוג משקפיים (שמש אולי) בחרתם לראות שחור? בעייתכם

• הוסף לסימניות
איזה יוגורט מעדן (עדיף משו משובח כבר..) שמגיע בזוג (יש למולר נראה לי 2 באריזת קרטון)\
ולכתוב: "מעדן להיות זוג"...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה