דרוש מידע זוגות כנסו לכאן! אשמח לשמוע את דעתכם

• הוסף לסימניות
כבעלת צימר , אשמח לשמוע באיזה מקום / אתר/ עיתון , אתם מחפשים את החופשה שלכם.

אני רוצה למקד את הפרסום לזוגות וכרגע פחות למשפחות . מה אתם מציעים? איפה אתם מתעיניים?

בנכתב אין תוכן שיווקי , אלא נטו לשמוע את חוות דעתכם לצורך ייעול!!

• הוסף לסימניות
תבדקי מי קהל היעד שנהנה עד היום בצימר שלך, ותנסי להבין איך את מגיעה אליו

(תלוי ברמה ובסגנון של הצימר, יש אנשים שמחפשים צימר ברמה גבוהה ויש שמחפשים רק מקום לישון ולאכול...) בדרך כלל המקום של הפרסום תלוי בקהל היעד, וקהל היעד תלוי בצימר...

יש לי קצת נסיון בענין, תוכלי לפנות אלי אם תרצי

• הוסף לסימניות
כבעלת צימר , אשמח לשמוע באיזה מקום / אתר/ עיתון , אתם מחפשים את החופשה שלכם.

אני רוצה למקד את הפרסום לזוגות וכרגע פחות למשפחות . מה אתם מציעים? איפה אתם מתעיניים?

בנכתב אין תוכן שיווקי , אלא נטו לשמוע את חוות דעתכם לצורך ייעול!!
1. מודעות לוח ביתד יום ג'

2. אתר "דירה לשבת" dira4shabat.co.il

• הוסף לסימניות
מאמימוש אתר מעולה
(הזדמנות לומר לך באמת @מאמימוש :))
אם אני מחפשת משהו ממש זול אז באתרים קלאסיים (rrr ,zimmer וכו)
אפשר למצוא לפעמים במקומות לא שגרתיים מחירים טובים.
אם זה רק לקהל חרדי - אז יש לך את מאמימוש, טלחופש, כוכב הנופש

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בגוגל
פותחת כמה אתרים, מסננת במחיר ובאזור שאני רוצה
ופותחת לפני תמונות שמוצאות חן בעיני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה