התייעצות זוג בני 50- ניר עציון /מעלה החמישה?

• הוסף לסימניות
במעלה החמישה ממש ממליצה!
אוכל ברמה גבוההה!!
וכן כשרות!
וגם המקום האזור ממש כייף ונוח!!!

גם הייתי בניר עציון והיה מושלם!!

• הוסף לסימניות
מעלה החמישה. מכירה מישהי קרובה שהיתה שם ממש נהנתה!

• הוסף לסימניות
חמי וחמותי (50+) היו בניר עציון וממש נהנו, מהאוכל ומהכל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מעלה החמישה מצוין!!!
לא הכי נקי כי בכל זאת הצוות מנקה רק בלילה כשלא מסתובבים
אבל בכללי ממש יפה שם
(מה שכן קררררר שם עכשיו נורא ובערבים אי אפשר לשבת בחוץ אפילו עם סוודר)

• הוסף לסימניות
מה בנוגע לכשרות במעלה החמישה? יש למישהו פרטים ברורים או אצל מי אפשר לשאול?

• הוסף לסימניות
לא הכי נקי כי בכל זאת הצוות מנקה רק בלילה כשלא מסתובבים
לא יודעת מה קורה שם עכשיו,
אבל כשאני הייתי שם בתחילת אלול ניקו שם אומנם רק בלילות בערך ב12 התחילו לנקות כשעדיין אנשים הסתובבו בחוץ ולא היתה הרגשה של מקום מוזנח בשאר היום כמו שתארו על מקומות אחרים, אלא היה ממש בסדר.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה קורה שם עכשיו,
אבל כשאני הייתי שם בתחילת אלול ניקו שם אומנם רק בלילות בערך ב12 התחילו לנקות כשעדיין אנשים הסתובבו בחוץ ולא היתה הרגשה של מקום מוזנח בשאר היום כמו שתארו על מקומות אחרים, אלא היה ממש בסדר.
גם אנחנו היינו שם
סתם ככה לא הייתי אומרת כלום על הניקיון אבל היא שאלה ספציפית על זה אז כדי שלא יגיעו עם ציפיות של בית מרקחת...
חוץ מזה שהלובי שם כן מלוכלך מידיעה של שכנים שנמצאים שם עכשיו

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שהלובי שם כן מלוכלך מידיעה של שכנים שנמצאים שם עכשיו
אוקי,
אני באמת לא שם עכשיו, זה תלוי כנראה בכמות האנשים,
וטוב שהדגשת לה כי אחרי הכל זה מקום ציבורי, אבל בסה"כ בכללי סביר שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה