זוג תאומים ונסיכה אחת.

• הוסף לסימניות
ביקורת...

• הוסף לסימניות
ובלי להגדיל זה לא שווה...

• הוסף לסימניות
מקסים!
הכי אהבתי את הראשונה!
איזה מבט...

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות הייתי מחממת קצת את התמונות של הבנים
ואיפה המקום המהמם הזה?

• הוסף לסימניות
תודה!
במושב מתיתיהו, חצר של בית..

• הוסף לסימניות
תענוג לראות!

אצלי הצבעים לא מדויקים...

• הוסף לסימניות
התמונות יפות, לא צלמת בשביל להגיב על איכות ומקצעיות.
אבל הפוזות לא מספיק "תאומיות" יש לי תאומים, ואם זה מה שהיו מוצאים לי היתי מתאכזבת נורא.
תאומים זה דינמיקה, חיות המון חום ואנרגתיות שאין בכלל בתמונות.

למשל בתמונה שהם מתכופפים, בכדי שזה יתאים לתאומים צריכה להיות דנמקה מסוימת בין שתיהם כמו שאחד מציץ לשני וכד'
התמונה על הדשא זה נחמד, עדיין לא מספיק "אמיתי"
הבנתי שכל העניין שמצלמים בחוץ זה גם כדי להביא את התמונה כמה שיותר למצב אמיתי.

• הוסף לסימניות
את ממש מגרה אותי - להכיר את המקום
מסיור קליל במקום - לא היה נראה לי שיש הרבה מה להוציא משם....

• הוסף לסימניות
תמונות חמודות מאד
ביקשת ביקורת.. אז ככה
באופן כללי העיצוב מאד עמוס וצפוף זה קשה לעין
הראשונה מימין הרקע לא מדליק... עומק שדה רדוד היה עוזר (בכל התמונות) וכמובן עדיף מקום אחר
מבחינת העיצוב הייתי מגדילה את השמאלית ומקטינה את הימנית
בשני- הם קיבלו עונש לעשות במכנסיים?
באמצעית הם חמודים עדיף לא לראות סוליות, שישבו עם רגלים מקופלות לצד והם קצת נראים מאולצים (יעל: "תתחבקו", תאומים: "היא אמרה להתחבק אז בא נתחבק")
בשלישית- השמאלית- לא הבנתי... השמאלית העליונה זה פוזה שמאד קשה לתפוס בשניים, ככה לא רואים אותם וחשוך שם מתחת, הימנית מתוקה אם כי קצת אפרפרה
את המסגרות כדי לדקק

לכל מי שקורא את ההודעה שלי ובא לו להחטיף לי סטירה על השפכטל ליעל המשקיענית... יעל היא טיפוס שאוהב ביקורת, ממש מתחנן אליה ומשתמש בה להתקדמות וליישום בפעמים הבאות
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הראשונה מותק, לא מספיק מואר לטעמי
בתמונה השניה התמונה האמצעית מותק, אלו שבצדדים- הישיבה בפוזה הזו לא מחמיאה

• הוסף לסימניות
יעל יצא לך סה"כ תמונות יפות,אני מאמינה שיש לך עוד הרבה...!!
מצטרפת להערות הקודמות.

ואוסיף עוד כמה כדי שלא תרגישי שקיבלת מידי 'מעט' :p

1. הצבעים בכל התמונות לא מדוייקים. בראשונה התפרעת עם הרוויה ובאחרות יש נטיה לירוק.
2. הסט השני התמונה האמצעית מאד מוצלחת - תני אותה ביותר גדול ותתקני את הגוונים שלה + להבהיר
שתי הצדדיות לא מוצלחות. זו פוזה של ישיבה בשירותים...בעיקר הבחור השמאלי.הימני עוד אפשר להחליק...

3. התמונות שם של הרגליים זה נחמד אבל מידי דומיננטי...
התמונה של שניהם שוכבים מאד יפה..!!
השמיים שרופים וזה חבל - לפעם הבאה עדיף לצלם לכיוון ההפוך. מהאור אל הצל ולא מהצל אל האור.
אני לא יודעת אם הרגל חתוכה במקור או שחתכת תוך כדי העיצוב..

:)

• הוסף לסימניות
מירלה כהן סטודיו לצילום מקצועי בחיפה 0527631008
לכל מי שקורא את ההודעה שלי ובא לו להחטיף לי סטירה על השפכטל ליעל המשקיענית... יעל היא טיפוס שאוהב ביקורת, ממש מתחנן אליה ומשתמש בה להתקדמות וליישום בפעמים הבאות
בהצלחה!

נכתב ע"י RacheliM;1423200:
מצטרפת להערות הקודמות.

:)

אוהבת את ההשקעה שלכן בהערות! הם באמת מקדמות.

חן חן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י steren;1423114:
התמונות יפות, לא צלמת בשביל להגיב על איכות ומקצעיות.
אבל הפוזות לא מספיק "תאומיות" יש לי תאומים, ואם זה מה שהיו מוצאים לי היתי מתאכזבת נורא.
תאומים זה דינמיקה, חיות המון חום ואנרגתיות שאין בכלל בתמונות.

למשל בתמונה שהם מתכופפים, בכדי שזה יתאים לתאומים צריכה להיות דנמקה מסוימת בין שתיהם כמו שאחד מציץ לשני וכד'
התמונה על הדשא זה נחמד, עדיין לא מספיק "אמיתי"
הבנתי שכל העניין שמצלמים בחוץ זה גם כדי להביא את התמונה כמה שיותר למצב אמיתי.
את יודעת זה לא תמיד בשליטה מלאה של הצלמת.. היו לי פעם זוג תאומים אחד שיתף פעולה נפלא השני היה בקריז
הצלחתי להוציא לו תמונות יפות (באמת) פשוט בנס
וכמה חמודות ביחד
דינמקות של תאומים? לא ממש...
האמא ראתה את זה והבינה
יש חלומות ויש מציאות
(ובפעם אחרת שצילמתי תאומות הן כ"כ זרמו אחת עם השנייה שרק הנצחתי בלי להתערב בכלל)

לגבי כל שאר הדברים - כבר העירו

• הוסף לסימניות
קדם כל אני נהנית וקוראת בתשומת לב את הביקורת.
יש הערות שאני יודעת שלא הייתה רלוונטיות הפעם.. אז מה? יהיה פעם הבאה! ואולי אז כן יהיה רלוונטי..
(למשל הדינמיקה כאן: הם לא עשו כלום ממה ביקשתי... הושבתי מזרחי, התישבו כמו בשירותים.. ועוד ועוד. סידרנו ת'רגליים הצידה-יישרו! ועוד ועוד... גם ביניהם לא היה הרבה מגע כל אחד היה עסוק בשלו... התפיסות הטובות היו אגביות/ מבוימות, לא טבעיות.)

• הוסף לסימניות
אמא נינוחה, סבלנית, זורמת, לא מתעקשת, לא נלחצת,
מה שהולך-טוב, ומה שלא- לא.
ויצאו להם תמונות יפהפיות, העליתי רק מידגם קטנטן.

• הוסף לסימניות
מוסיפה קצת..
הפריע לי חיתוכי הרגליים בשלושת התמונות של העמוד השלישי
בתמונה של רק הרגליים מבליטה מאוד את זה שהם לא עם אותו מכנס
ולסדר לכל התמונות את הצבעים, רויה בהירות וחימום

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הראשונה ממש ממש יפה
לגבי השאר אין צורך לחזור על מה שהאחרות כתבו:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1423822:
בתמונה של רק הרגליים מבליטה מאוד את זה שהם לא עם אותו מכנס

בהצלחה!
אותו מכנס בול, האחורי קיבל צל כנראה. תסתכלי בתמונה ליד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה