זוג תאומים ונסיכה אחת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1423993:
אותו מכנס בול, האחורי קיבל צל כנראה. תסתכלי בתמונה ליד

זה לא נראה אותו מכנס
אחד סקיני ג'ינס דהוי ואחד גיזרה רחבה ג'נס כהה
רואים בכל התמונות אבל שם זה בולט

אבל ניחא:)

• הוסף לסימניות
יעל, תמונות יפות! את משקיענית אמיתית. (מסוג האנשים שאני אומרת לעצמי: "צריך ללמוד ממנה...")
טוב, אין ענין לחזור על מה שאמרו כבר,
רק בקשר לפוזות, המאולצות או שלא,
יצא לי פעם לצלם ילד כזה (אמנם לא תאומים, אבל בכ"ז...), שלא הסכים לעשות כלום, אבל כלום, ממה שביקשתי ממנו. סוג של "תעמוד כאן רגע ותשים פה את היד" בס---דר.... "לא, אבל בואי תראי שם את החתולה..." די בהתחלה קלטתי את הכיוון, ופשוט אמרתי לעצמי- לא מבקשת ממנו כלום.
הלכתי אחריו לאיפה שהלך, ותיעדתי, כמה שהיה אפשר.
נכון, היה יותר קשה ויותר ארוך, אבל הפוזות-הכי טבעיות שרק אפשר.... יצא מקסים:) ב"ה.

נ.ב. בקשר למכנס- רק אחד עם מנג'ט, לא?

• הוסף לסימניות
המכנסיים זהות כמו שהתאומים זהים :D :D

• הוסף לסימניות
GNR חבל לבזבז זמן בויכוח על דברים חסרי משמעות.
(ואשמח שלא תכנסו לעיצות תיקוני תפירה/קניות בגדים. כי יש מקום אליו חסר טקט להכנס מול הורה בשטח, אני ממליצה קדם ובשטח על מה שיש אומרת שזה מצוין.)
ותודה על העיצות, אגב לרוץ ולתפוס ילדים בטבעיות זה מה שאני עושה בערך כל יום...
תמיד בע"ה יש לאן להתקדם!
תודה לכולם!
והנה עוד אחת, שונה, שאני מאוד אוהבת:

• הוסף לסימניות
עוד קצת מה שנשלף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1424444:
עוד קצת מה שנשלף.

בתמונה האחרונה, נראה שהוא הציל את הספר תורה מהאש :)

• הוסף לסימניות
רק לי הפריע שהשיער של אחד התאומים בקוקו? לדעתי כל היופי בתמונות חלקה זה תיעוד השיער שעוד מעט נגזר...לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1424987:
רק לי הפריע שהשיער של אחד התאומים בקוקו? לדעתי כל היופי בתמונות חלקה זה תיעוד השיער שעוד מעט נגזר...לא?

קוקו זה לא פאות.

אני תמיד מקפידה על אחד עם קוקו, למזכרת.

• הוסף לסימניות
זה הפריע לי ולאמא ולסבתא, אבל הוא כ"כ צרח כל פעם שניסו לפזר לו, שהאמא ויתרה.
ת'אמת, כאב לי הלב...
הרצתי את האמא בחצר כדי שעד שהוא ישיג אותה אספיק לתפוס קצת את השיער פזור..
ויש כמה כאלה, ברובן הוא בוכה.(לא עזר שום שוחד משום סוג)

• הוסף לסימניות
הזוי שהם תאומים.. בקושי אחים הם נראים..

תמונות יפות מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה