• הוסף לסימניות
חשובה לי מאד חוות דעתכם!

קבצים מצורפים

• IMG_2521-2עריכה copy.jpg
    KB 109.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
קודם כל , הרבה כבוד על ההתמדה!
כששתי התכשיטים עומדים אחד ליד השני, הייתי רוצה לראות את שתיהם בחדות מלאה.
אם יש מרחק בינהם אחד קדמי ואחד אחורי, יפה יהיה לראות את זה עם עומק שדה רדוד . שממש יהיה בטשטוש.
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
יש משהו נחמד בלהעלות תמונה לפורום ואחרי 12 שעות לראות שמחכה לך רק תגובה אחת... ו-12 תודות כמספר השעות שעברו :)

רדום פה העסק חזקקקקקקקקק...........
חבל.

• הוסף לסימניות
הכחולה (ימנית) מוצלחת יותר אולי בגלל הזוית.
נסי צורות העמדה שונות או רקע כהה
אולי זה יבליט את התכשיטים ויתקבל מראה יוקרתי ומעניין יותר.

• הוסף לסימניות
משהו בקומפוזיציה קצת בנאלי...

• הוסף לסימניות
לדעתי בדרך כלל תכשיטים נראים הכי טוב על רקע שחור, כאן בכל אופן רקע שחור היה מקפיץ את התמונה.
תניחי משטח צילום שקוף 10 ס"מ מעל רקע שחור ועליו את התכשיט.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה יפה, זה חד ומחודד ביותר.
הייתי מוסיפה איזה רדיד שיפון או משהו שיהיה גם מרגש.
(נראה לי שתכשיט צריך להעביר חוץ מיופי גם אלמנט של ריגוש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה