זוויות פחות שגרתיות

• הוסף לסימניות
השלישית והרביעית מוצלחות מאד לדעתי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לפעמים יש סיבה למה זויות מסוימות הם "שגרתיות" ולמה "כולם מצלמים ככה".

בפועל מטרת התמוונת היא להחמיא למצולם- אני לא רואה מצב כלשהו שנניח אני בוחר בתמונה הראשונה להדפסה או לשימוש כלשהו- הדבר היחיד שאני חושב עליה זה "קנקני המיץ מסתירים". והשימוש כאן בנושא משני לא משרת את המטרה אלא פוגע בה.

בתמונה ה2 אפשר לעשות שימוש בזוית הזו אבל לא כשהכובע מסתיר.
אני לא מצליח להבין מה עמד מאחורי צילום התמונה השלישית.

התמונה הרביעית היא היחידה כאן שהייתי עושה בצילום כזה שימוש בארוע

• הוסף לסימניות
הגלים- תודה על הערה המפורטת.
אני ס"ה מקבל קצת יותר בטחון בצילום ומנסה כל זווית אפשרית. לא רק כי כולם מצלמים ככה. זה רעיונות שלי [רובם].
לגבי הראשונה אם הקנקנים היו פחות מסתירים את המצלום - זה כן היה תמונה מענינת או שאין בזה כל טעם. אני דוקא התחברתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1772037:
לפעמים יש סיבה למה זויות מסוימות הם "שגרתיות" ולמה "כולם מצלמים ככה".

בפועל מטרת התמוונת היא להחמיא למצולם- אני לא רואה מצב כלשהו שנניח אני בוחר בתמונה הראשונה להדפסה או לשימוש כלשהו- הדבר היחיד שאני חושב עליה זה "קנקני המיץ מסתירים". והשימוש כאן בנושא משני לא משרת את המטרה אלא פוגע בה.

בתמונה ה2 אפשר לעשות שימוש בזוית הזו אבל לא כשהכובע מסתיר.
אני לא מצליח להבין מה עמד מאחורי צילום התמונה השלישית.

התמונה הרביעית היא היחידה כאן שהייתי עושה בצילום כזה שימוש בארוע
הרביעית שגרתית.
ואהבתי את הפיעיס מלמטה

• הוסף לסימניות
אני דווקא כן רואה משהו מעניין בראשונה. רואים שזה לא ספונטני אלא מתוכנן בגלל הקומפוזיציה של הבקבוקים.
לא מדי התחברתי, אבל כן מבינה את הנסיון והרעיון.
ותמשיך לנסות זויות מעניינות, תשמע הערות או הארות ותגיע בעז"ה לתוצאות מקוריות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1772392:
הרביעית שגרתית.
ואהבתי את הפיעיס מלמטה

לא לגמרי. אולי אצל הצלמים.
הפייעס- שם זה נקודת הפוקוס. עם 9 נקודות הפוקוס שלי קשה היה להיות על העיניים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1772419:
לא לגמרי. אולי אצל הצלמים.
הפייעס- שם זה נקודת הפוקוס. עם 9 נקודות הפוקוס שלי קשה היה להיות על העיניים.

רק אל תתחיל לחלום על 39/51 נקודות פוקוס כי גם אז כל הנקודות מוגבלות לאזור האמצע
(האכזבה הכי גדולה שלי מה-D600)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1772341:
לגבי הראשונה אם הקנקנים היו פחות מסתירים את המצלום - זה כן היה תמונה מענינת או שאין בזה כל טעם. אני דוקא התחברתי.

אם נניח זו היתה כלה ופרחים- אותו מסגור היה יכול להיות מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1772516:
רק אל תתחיל לחלום על 39/51 נקודות פוקוס כי גם אז כל הנקודות מוגבלות לאזור האמצע
(האכזבה הכי גדולה שלי מה-D600)

לא יזיק לי 19 נקודות של ה70D:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ילדון מתוק!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1783621:
אין בה באמת 19 נקודות פוקוס

אז מה כן?
אם אני לא טועה למדנו יחד בפרוג. זכור לי את ה70D שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה