זוכה 'הקול הבא' מוטי רוטמן בסינגל בכורה

• הוסף לסימניות
לאחר שזכה ברוב קולות במקום הראשון בתכנית הריאליטי 'הקול הבא' של 'קול חי' וכבש את לב המאזינים, מוציא הכוכב העולה מוטי רוטמן סינגל בכורה מתוך אלבום עתידי שבדרך. 'תורה הרבה' הוא שיר מקפיץ ואנרגטי שאף אוזן לא תישאר אדישה אליו. את השיר הלחין אלי קליין שחבר יחד עם איצי ברי לעיבוד המיוחד. רוטמן בקולו המיוחד מצליח להעביר את המסר השזור במילים בצורה הייחודית רק לו, וקולו העמוק והמרגש מעניק לשיר ערך מוסף.

כזכור, רוטמן התמודד במהלך השנה האחרונה בתוכנית של 'קול חי' והופקה ע"י דוד פדידה, ובתום ערב גמר דרמטי במיוחד גבר על המתמודד ראובן בקר וזכה במקום הראשון בתחרות כשמנחה התכנית מנחם טוקר הכריז "יש יורש למ.ב.ד!".

"לאורך כל התכנית התרגשתי בכל פעם שמוטי עלה לשיר" אומר טוקר, "השיר 'תורה הרבה' מוכיח שהמאזינים שבחרו את מוטי במקום הראשון עשו את הבחירה הנכונה. הרבה זמן לא היה למוזיקה החסידית זמר עם כזה רגש ועוצמה בקול. הגיע הזמן למשהו חדש".

כעת מתפנה רוטמן לעבודה השוטפת בתחום האירועים ומבטיח בין לבין למצוא זמן לעבוד על האלבום החדש שיצא בקרוב. אנחנו מחכים.

http://www.93fm.co.il/radio/318035/

מי מוריד??

• הוסף לסימניות
JDN

קבצים מצורפים

• תורה-הרבה-I-מוטי-רוטמן-Tora-Harbe-I-Motty-Rotman.mp4
    5.7 MB · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
אלי קליין

• הוסף לסימניות
שר יפה? נכון.
נחמד? נכון.
אבל MBD??? :confused::confused::confused: יורש???:cool::cool::cool:

או שאני משוגע או שכולם משוגעים כי אני לא מתחיל להבין מה הWOW הגדול שעושים ממנו.

• הוסף לסימניות
אולי זה הדיוטות לאמר שלא התרגשתי
התרגשתי הרבה יותר מאחרים שנעלמו באמצע התוכנית, או שההערות השופטים אליהם והסיבות שהורידו אותם היו מתמיהות עד מביכות

• הוסף לסימניות
הפדיחה הגדולה שלהם, שהזמר פה הרבה פעמים "ברח" מהטיים..
ההפקה הענקית הזאת לא שומעת??:rolleyes:

חוץ מזה שיר חמוד, ועיבוד יפה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גורם בכיר;2122963:
או שאני משוגע או שכולם משוגעים כי אני לא מתחיל להבין מה הWOW הגדול שעושים ממנו.

ג"א מצטרף
אם כי נראה לי שאסור אפי' לחשוב ככה, וכ"ש שלא לכתוב א"ז, אחרי שה'מומחים' קבעו שהוא...., וכולם בע"כ יענו אמן :cool:

• הוסף לסימניות
לא מומחים כן מומחים
הבן אדם הזה הוא אלוף עולם בלשדר את המסר של השיר
שימו ווליום הכי גבוה שאפשר זה לא עוד זמר זה הזמר
ונכון שאתם לא כל כך מתפעלים זה בגלל הציפיות
ונכון שהשיר לא תפור עליו כמו השירים של MBD אבל סוף סוף......

זה כמו אברהם פריד ( האלבום החדש) שעד שאתה לא שומע כמה פעמים אתה לא מתחבר לזה

אתם יכולים להאמין שהדלקתי את השיר הזה הבוקר שעתיים שהזה עובד רצוף ואני בכלל לא מרגיש שאני שומע את זה יותר מדי נסו ותווכחו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;2123101:
הפדיחה הגדולה שלהם, שהזמר פה הרבה פעמים "ברח" מהטיים..
ההפקה הענקית הזאת לא שומעת??:rolleyes:

חוץ מזה שיר חמוד, ועיבוד יפה..

זה לא ''הרבה פעמים'', כל הערוץ של הסולו זז קצת ימינה...
אבל חוץ מזה השיר ממש יפה.
למעט זה שאחרי שהוא חיקה כ''כ יפה בתחרות את השירים של מב''ד, היינו מצפים ממנו להרבה יותר.

• הוסף לסימניות
טוב, בואו לא נתווכח אם הוא מרגש או לא כמאמר הסבתא 'על טעם וריח אין להתווכח', אבל מה תאמרו על הקטע המצו"ב, לפלא בעיני איך הדבר הזה עבר בלי שום ציוץ מצד השופטים הנכבדים, אפילו אם זה היה רק הפתיח לאירוע ולא 'השיר הרשמי' שלו, אבל נראה לי שזה מספיק בשביל לחפש מישהו מתאים יותר לכתר של 'הקול הבא' :eek:

קבצים מצורפים

• גמר הקול הבא 1.mp4
    15.8 MB · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גורם בכיר;2123583:
טוב, בואו לא נתווכח אם הוא מרגש או לא כמאמר הסבתא 'על טעם וריח אין להתווכח', אבל מה תאמרו על הקטע המצו"ב, לפלא בעיני איך הדבר הזה עבר בלי שום ציוץ מצד השופטים הנכבדים, אפילו אם זה היה רק הפתיח לאירוע ולא 'השיר הרשמי' שלו, אבל נראה לי שזה מספיק בשביל לחפש מישהו מתאים יותר לכתר של 'הקול הבא' :eek:
זה ההוכחה הכי חותכת שהמשחק היה מכור מראש........
ולא שנזלזל חלילה לדעתי הוא שר מאוד יפה אבל היו טובים ממנו

למשל מה היה רע בו שהוא נעלם מיד אחרי האודישן?

קבצים מצורפים

• מפעל הפורמטים כי אלוקים יושיע.mp4
    3.7 MB · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גורם בכיר;2123583:

השופטים פוסקים לפי הביצוע ולא לפי מה שהיה קודם לכן ולפי שהבנתי גם הנוכחים שם (לא עובדים של פדידה) הרגישו אוירה מחשמלת בעת הביצוע
וסתם כך תראו את כל המתמודדים שרים בפתיח בהתרגשות יתירה וקול רועד בלי בטחון עצמי תכנסו לראשם לדקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן ליברמן;2123927:
השופטים פוסקים לפי הביצוע ולא לפי מה שהיה קודם לכן ולפי שהבנתי גם הנוכחים שם (לא עובדים של פדידה) הרגישו אוירה מחשמלת בעת הביצוע
וסתם כך תראו את כל המתמודדים שרים בפתיח בהתרגשות יתירה וקול רועד בלי בטחון עצמי תכנסו לראשם לדקה

הכל טוב ויפה אם היה מדובר בזמר ממוצע בא נגיד, זה היה אולי נסלח. אבל אם אתה מתיימר לבחור את הטוב ביותר מתוך הטובים ביותר ב13 נפות, אז בבקשה שיעמוד בסטנדרטים של MBD ואין מקום לשגיאות מביכות כאלו.
ולא אמרתי שהוא לא טוב, כי הוא כן טוב כמו הרבה זמרים טובים. אבל אל תנופף לי אתו שמצאת MBD חדש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלי;2123592:
למשל מה היה רע בו שהוא נעלם מיד אחרי האודישן?

יפה אחד מאלה שהתכוונתי אליהם

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד מאוד גם את אביתר צדוק
איזה צבע לקול.....

קבצים מצורפים

• אביתר צדוק 00_01_34-00_03_46.mp3
    3.5 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
ומה איתו?
שמעו אותו מאמצע השיר

קבצים מצורפים

• הקול הבא 10 00_59_00-01_01_36.mp3
    2.4 MB · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;2124267:
איזה צבע לקול.....

הבנתי שאותו הוציאו מהתחרות כי הוא נלקח ישירות על ידי פדידה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;2124267:
איזה צבע לקול.....

אביתר צדוק פרש מהתוכנית
התחיל לעבוד עם אמרגן מסוים (לא פדידה) ואז ועזב גם אותו
ולאחר מכן התמודד ב-2 תוכניות ריאליטי מוסיקליות אחרות, הפייטן והכוכב הבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גורם בכיר;2123961:
הכל טוב ויפה אם היה מדובר בזמר ממוצע בא נגיד, זה היה אולי נסלח. אבל אם אתה מתיימר לבחור את הטוב ביותר מתוך הטובים ביותר ב13 נפות, אז בבקשה שיעמוד בסטנדרטים של MBD ואין מקום לשגיאות מביכות כאלו.
ולא אמרתי שהוא לא טוב, כי הוא כן טוב כמו הרבה זמרים טובים. אבל אל תנופף לי אתו שמצאת MBD חדש...

זה לא פייר.
אתה מכיר ושומע את MBD כבר עשרות שנים, וזה לא הוגן להשוות את מוטי רוטמן כשהוא טרי לMBD ותיק. תשמע MBD מלפני 30 שנה ותבין שבעוד שנים מוטי רוטמן יכול להגיע לרמות האלו.

בכל מקרה, אני גם בחרתי אותו (יחד עם משה חדד. אם כי הוא פונה למגזר מאד מאד מסויים. וזו היתה הטעות שלו בשיר של הגמר, שהוא פנה לקהל מאד מסויים ולכן יותר בחרו בראובן בקר שהוא זמר נורא בינוני אבל הוא שר יפה שיר שהקהל אוהב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה