נכתב ע"י אהרן ליברמן;2123310:לא מומחים כן מומחים
הבן אדם הזה הוא אלוף עולם בלשדר את המסר של השיר
שימו ווליום הכי גבוה שאפשר זה לא עוד זמר זה הזמר
ונכון שאתם לא כל כך מתפעלים זה בגלל הציפיות
ונכון שהשיר לא תפור עליו כמו השירים של MBD אבל סוף סוף......
זה כמו אברהם פריד ( האלבום החדש) שעד שאתה לא שומע כמה פעמים אתה לא מתחבר לזה
אתם יכולים להאמין שהדלקתי את השיר הזה הבוקר שעתיים שהזה עובד רצוף ואני בכלל לא מרגיש שאני שומע את זה יותר מדי נסו ותווכחו
נכתב ע"י ת'כלס;2124291:ומה איתו?
שמעו אותו מאמצע השיר
נכתב ע"י dLive;2124846:חזק מאד, הרבה יותר דומה לשוואקי מאשר רוטמן ל-MBD.
גם ההוא ששר 'אלוקים יושיע ציון' חזק, ואני באמת לא מבין מה מצאו דווקא ברוטמן. MBD? נראה את רוטמן מלחין שיר... MBD היה מלחין 50 שירים על כל דיסק שהוא הוציא ובוחר את הטובים, רוטמן אם יתאמץ אולי יגרד 3 (ברמה ש-MBD בוחר להשאיר בצד). זה שיש לו צבע קול דומה, לא אומר הבעה רגשית ויכולת ביצוע דומה...
ואני חושב שהם טועים כשהם קוראים לזה "מוזיקה חסידית", את החסידי האמתי הם כנראה לא כ"כ מכירים. (אוהד מושקוביץ מייצג מוזיקה חסידית? באמת... יש חסידים שלא שמעו אותו וגם לא ישמעו. במחשבה שניה, מי ששר מוזיקה חסידית אמתית לא יגיע לשם.)
והכי נהניתי מההברקה על חיים ישראל (שאני ממש אוהב - אגב), "גדול הזמר המזרחי חסידי". עם כל הכבוד רוטמן נחשב מודרני, ואולי זאת הסיבה שהוא התאים להם, הרי אי אפשר להגיד על מישהו מזרחי הקול הבא במוזיקה החסידית (אני לא גזען, אם כבר הם...)
בקיצור, חיפשו מישהו באמצע ומצאו להם, אני רק מקווה שהשיווק של פדידה לא יהיה אגרסיבי כי ממש לא מעניין אותי לשמוע אותו.
נכתב ע"י אלפא ביתא;2124857:מנין לך שמב''ד הלחין 50 שירים על כל אלבום שהוציא? רוב השירים שהוא שר הם לחנים של אחרים בכלל...
גם ההוא ששר 'אלוקים יושיע ציון' חזק, ואני באמת לא מבין מה מצאו דווקא ברוטמן. MBD? נראה את רוטמן מלחין שיר... MBD היה מלחין 50 שירים על כל דיסק שהוא הוציא ובוחר את הטובים, רוטמן אם יתאמץ אולי יגרד 3 (ברמה ש-MBD בוחר להשאיר בצד). זה שיש לו צבע קול דומה, לא אומר הבעה רגשית ויכולת ביצוע דומה...
ואני חושב שהם טועים כשהם קוראים לזה "מוזיקה חסידית", את החסידי האמתי הם כנראה לא כ"כ מכירים. (אוהד מושקוביץ מייצג מוזיקה חסידית? באמת... יש חסידים שלא שמעו אותו וגם לא ישמעו. במחשבה שניה, מי ששר מוזיקה חסידית אמתית לא יגיע לשם.)
והכי נהניתי מההברקה על חיים ישראל (שאני ממש אוהב - אגב), "גדול הזמר המזרחי חסידי". עם כל הכבוד רוטמן נחשב מודרני, ואולי זאת הסיבה שהוא התאים להם, הרי אי אפשר להגיד על מישהו מזרחי הקול הבא במוזיקה החסידית (אני לא גזען, אם כבר הם...)
בקיצור, חיפשו מישהו באמצע ומצאו להם, אני רק מקווה שהשיווק של פדידה לא יהיה אגרסיבי כי ממש לא מעניין אותי לשמוע אותו.
נכתב ע"י אהרן ליברמן;2124873:אפרופו מודרני
אני חושב שהוא הכי פחות מודרני מכל המתמודדים
ובאמת בכל האודישנים חשבתי שהולכים לחסל אותו כי הוא לא מתאים לפדידה וגם לא ישיר בהופעות מעורבות (ואין לו היום אף זמר שלא מופיע בפני תערובות (אוהד, עוזיה, קינדרלאך ועוד) וכשהוא זכה ראיתי שזה באמת משהו יותר רציני כי אין לפדידה מה לעשות איתו רק אם הוא באמת משהו כוכב חדש ( לא למד פיתוח קול מכיר שירים רק של מרדכי בן דוד ועוד שלל דברים שהוא לא חי עם זה שאין זמר שלא מכיר
נכתב ע"י e.ch;2124893:בקשר לחיים ישראל, הפתעת אותי... מישהו אי-פעם קרה לו זמר חסידי????
כנראה שזה סוג של מותג להיות ''זמר חסידי''....
נכתב ע"י e.ch;2124899:אל תהיה בטוח שהוא לא יופיע מעורב, אם יופיע בכלל... אני כנראה לא יבוא לשמוע אותו...
אגב תסלח לי על הבורות, אבל איפה אוהד הופיע מעורב?
האסק זה מעורב?
אפילו 'סמרטפון' אין לו.
טוב, בואו לא נתווכח אם הוא מרגש או לא כמאמר הסבתא 'על טעם וריח אין להתווכח', אבל מה תאמרו על הקטע המצו"ב, לפלא בעיני איך הדבר הזה עבר בלי שום ציוץ מצד השופטים הנכבדים, אפילו אם זה היה רק הפתיח לאירוע ולא 'השיר הרשמי' שלו, אבל נראה לי שזה מספיק בשביל לחפש מישהו מתאים יותר לכתר של 'הקול הבא'
נכתב ע"י אהרן ליברמן;2124911:האסק זה מעורב וודאי הרי מוטי שטיימנץ לא הופיע שם בשנה שעברה רק בגלל זה
וגם יש את ההופעה של הקינדרלך הידוע
נכתב ע"י גורם בכיר;2123583:טוב, בואו לא נתווכח אם הוא מרגש או לא כמאמר הסבתא 'על טעם וריח אין להתווכח', אבל מה תאמרו על הקטע המצו"ב, לפלא בעיני איך הדבר הזה עבר בלי שום ציוץ מצד השופטים הנכבדים, אפילו אם זה היה רק הפתיח לאירוע ולא 'השיר הרשמי' שלו, אבל נראה לי שזה מספיק בשביל לחפש מישהו מתאים יותר לכתר של 'הקול הבא'![]()
נכתב ע"י מלי;2123592:למשל מה היה רע בו שהוא נעלם מיד אחרי האודישן?
נכתב ע"י HDAS;2125928:מידיעה
הוא לא רצה/ (לא יכל) להמשיך בהמשך התחרות, (והוא גם אמר לפדידה מיד שהוא לא יופיע לו בארועים מעורבים...)
ואגב, הוא בכלל לא רצה לעלות לבמה באודישנים אחרי ההתשה שהייתה שם.... ואחרי שגנבו לו את השיר שהוא היה אמור לשיר ונתנו למישהו אחר... וההפקה התחננה אליו שיעלה לשיר ובטוח שהוא זה שיזכה בתואר הקול הבא.
ואכן גם לדעתי אם הוא רק היה ממשיך הוא היה מנצח באופן ודאי. (אם רק הייתם מכירים אותו יותר מקרוב גם הייתם אומרים כך....)
נכתב ע"י עדן;2125210:מהאשכול הזה נודף ניחוח של חוסר פרגון מוחלט.
מה אכפת לכם מי זכה, תאחלו לו הצלחה ותמשיכו הלאה, אף אחד לא חייב אותכם לשמוע אותו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים