- הוסף לסימניות
מה???נכתב ע"י dLive;2125957:הייתי שמח להכיר אחד כזה, איך קוראים לו? (במה שהעלו אי אפשר לראות שם.)
אני חושב שצריך להכניס את הפרטים שלו לאשכול של מספרי הטלפון. (למרות שאני נגד האשכול...)
האשכול הזה עוד לא נמחק????!!!!
מה???נכתב ע"י dLive;2125957:הייתי שמח להכיר אחד כזה, איך קוראים לו? (במה שהעלו אי אפשר לראות שם.)
אני חושב שצריך להכניס את הפרטים שלו לאשכול של מספרי הטלפון. (למרות שאני נגד האשכול...)
נכתב ע"י e.ch;2125969:מה???
האשכול הזה עוד לא נמחק????!!!!
זה לא חוסר פירגון, זה סוג של 'אל תעשו צחוק מהאינטליגנציה שלנו', כלומר, שאם סובול וברונר החליטו שהוא MBD ואני סבור קצת אחרת, אני לא חייב לנהור אחריהם עם כווווולם ולהסכים אתם כל מילה, מותר לי להביע את עניות דעתי המקצועית מנקודת המבט שלי מבלי להיות מושפע מכמות הלייקים שהוא קיבל.נכתב ע"י עדן;2125210:מהאשכול הזה נודף ניחוח של חוסר פרגון מוחלט.
מה אכפת לכם מי זכה, תאחלו לו הצלחה ותמשיכו הלאה, אף אחד לא חייב אותכם לשמוע אותו.
נכתב ע"י גורם בכיר;2126060:זה לא חוסר פירגון, זה סוג של 'אל תעשו צחוק מהאינטליגנציה שלנו', כלומר, שאם סובול וברונר החליטו שהוא MBD ואני סבור קצת אחרת, אני לא חייב לנהור אחריהם עם כווווולם ולהסכים אתם כל מילה, מותר לי להביע את עניות דעתי המקצועית מנקודת המבט שלי מבלי להיות מושפע מכמות הלייקים שהוא קיבל.
ולגבי הבנאדם עצמו?? מצידי שיצליח ויעשה חייל וימלא אולמות ואצטדיונים עם קהל מעריצים ונאמר אמן מכל הלב!!!![]()
נכתב ע"י e.ch;2126064:כולנו נהיה יותר חכמים אחרי האלבום שהוא יוציא בעז''ה.
סינגל אחד מפושל - קורה. ( לא שזה אמור לקרות...).
אבל אם כל הדיסק יהיה ככה, זה קצת בעייתי...
נכתב ע"י dLive;2126066:די, סיימנו.
תאחל בהצלחה יפה כמו שביקשו מאיתנו.
נכתב ע"י גורם בכיר;2126410:
הוא שר בחתונות?נכתב ע"י HDAS;2125928:מידיעה
הוא לא רצה/ (לא יכל) להמשיך בהמשך התחרות, (והוא גם אמר לפדידה מיד שהוא לא יופיע לו בארועים מעורבים...)
ואגב, הוא בכלל לא רצה לעלות לבמה באודישנים אחרי ההתשה שהייתה שם.... ואחרי שגנבו לו את השיר שהוא היה אמור לשיר ונתנו למישהו אחר... וההפקה התחננה אליו שיעלה לשיר ובטוח שהוא זה שיזכה בתואר הקול הבא.
ואכן גם לדעתי אם הוא רק היה ממשיך הוא היה מנצח באופן ודאי. (אם רק הייתם מכירים אותו יותר מקרוב גם הייתם אומרים כך....)
נכתב ע"י קופירייט;2126755:סליחה שאני מתפרץ לשידור
אבל לענ״ד כל הנסיון להפוך אזרח מן השורה בן יום אחד לקול הבא, ול׳יורשו׳ של מב״ד זה ממש מגוחך, בלי קשר דוקא למוטי רוטמן, שדוקא יש לו עומק והוא הרבה יותר בוגר, זה נוגע לכל הזמרים הצעירים וזמרי החתונות במוזיקה החסידית
מי שמכיר קצת מקרוב את מב״ד יודע שלפני שהוא ׳זמר׳ הוא ׳אישיות׳, הקול היפה הוא חלק קטן מהעוצמה שלו, ההצלחה שלו היא בעיקר בגלל שהוא מביא את עצמו, ול׳עצמו׳ שלו יש הרבה נופך.
מרדכי בן דוד, מעבר לקילומטראז׳ הארוך שלו במקצוענות מוזיקלית, הבנאדם הזה מתפלל כל תפילה באריכות מהתחלה מילה במילה, יש לו גם מנין מיוחד שהוא מנהל ללא דיבורים (כך זה נקרא: מ׳תפללים ב׳לי ד׳יבורים), ישבתי לידו פעם בתפילה בימים נוראים היראת שמים שלו ממש מעוררת יראה.
כשהוא שר הוא מכניס את כל האישיות שלו, את כל הרגש היהודי, את כל תורת החסידות שהוא שייך ומחובר אליה בנימי נפשו, (ע״ע העלון השבועי שהוא מוציא עם פניני חסידות על הפרשה) עוד מההופעות הראשונות הוא מעקם את הפרצוף שלו לפי הרגש של מילות השיר, בלי לעשות חשבון מה ואיך הוא נראה,
וכשבנאדם כזה צועק ״ונפשי נבהלה מאד ואתה ה׳ עד מתי...״ זה נוגע בך ומרעיד לך את הלב.
כמוהו גם אברהם פריד, יוסי גרין, איזיק האניג כנ״ל יצחק פוקס, אהרן רזאל וישראל קרדונר ועוד (וזה רק דוגמה מייצגת של סגנונות, ויש עוד כמה וכמה כאלו בכל סגנון)
לעומת זה יש היום הרבה זמרי פלסטיק שיש להם קול נורא יפה, אבל חוץ מהקול אין להם הרבה מה למכור, ואתה רואה שאחרי שהם שרים שנים בחתונות, ואפילו הפיקו אלבום נוצץ בהשקעה של מאות אלפים עם מיטב המעבדים והמלחינים, הם כמעט לא משאירים חותם על המוזיקה היהודית.
אבל לענ״ד כל הנסיון להפוך אזרח מן השורה בן יום אחד לקול הבא, ול׳יורשו׳ של מב״ד זה ממש מגוחך, בלי קשר דוקא למוטי רוטמן, שדוקא יש לו עומק והוא הרבה יותר בוגר, זה נוגע לכל הזמרים הצעירים וזמרי החתונות במוזיקה החסידית
מי שמכיר קצת מקרוב את מב״ד יודע שלפני שהוא ׳זמר׳ הוא ׳אישיות׳, הקול היפה הוא חלק קטן מהעוצמה שלו, ההצלחה שלו היא בעיקר בגלל שהוא מביא את עצמו, ול׳עצמו׳ שלו יש הרבה נופך.
מרדכי בן דוד, מעבר לקילומטראז׳ הארוך שלו במקצוענות מוזיקלית, הבנאדם הזה מתפלל כל תפילה באריכות מהתחלה מילה במילה, יש לו גם מנין מיוחד שהוא מנהל ללא דיבורים (כך זה נקרא: מ׳תפללים ב׳לי ד׳יבורים), ישבתי לידו פעם בתפילה בימים נוראים היראת שמים שלו ממש מעוררת יראה.
כשהוא שר הוא מכניס את כל האישיות שלו, את כל הרגש היהודי, את כל תורת החסידות שהוא שייך ומחובר אליה בנימי נפשו, (ע״ע העלון השבועי שהוא מוציא עם פניני חסידות על הפרשה) עוד מההופעות הראשונות הוא מעקם את הפרצוף שלו לפי הרגש של מילות השיר, בלי לעשות חשבון מה ואיך הוא נראה,
וכשבנאדם כזה צועק ״ונפשי נבהלה מאד ואתה ה׳ עד מתי...״ זה נוגע בך ומרעיד לך את הלב.
כמוהו גם אברהם פריד, יוסי גרין, איזיק האניג כנ״ל יצחק פוקס, אהרן רזאל וישראל קרדונר ועוד (וזה רק דוגמה מייצגת של סגנונות, ויש עוד כמה וכמה כאלו בכל סגנון)
לעומת זה יש היום הרבה זמרי פלסטיק שיש להם קול נורא יפה, אבל חוץ מהקול אין להם הרבה מה למכור, ואתה רואה שאחרי שהם שרים שנים בחתונות, ואפילו הפיקו אלבום נוצץ בהשקעה של מאות אלפים עם מיטב המעבדים והמלחינים, הם כמעט לא משאירים חותם על המוזיקה היהודית.
נכתב ע"י זלפה;2127100:האמת שמהתחלה לא ציפיתי יותר מדי משום זמר בתחרות הזו.
כי עם כל הכבוד, מי שהוא באמת הקול הבא
בד"כ כבר נמצא על הבמה![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים