דרוש מידע זוכי הגרלה 2415 באלעד לכאן !

• הוסף לסימניות
זוכי הגרלה 2415 של הקבלן אלעד סנטר !
נפתחה קבוצת מייל לזוכי הפרויקט !!!
ב"ה ותודה ל @מרים שוורץ שמאגדת אותנו ופתחה קבוצת מייל
כך נקבל את כול החדשות והעדכונים חמים על מצב הפרויקט
הדגשתי כאן את כל מי שראיתי או שהבנתי בפורומים שהוא מאחד הזוכים מי שמכיר עוד שלא מופעים ויש עוד !
שיוסיף אותם גם לאשכול לתועלת כולנו !
ושוב תודה לגב' מרים שוורץ שפתחה את הקבוצה תודה בשם כולנו !

@מצב רוח תקין @פררי @יוסי גנהויר @נחמוו @אברהם הכהן כהן @מסוקרן @פרישמן

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי זה על סף אישורים צרך עדיין לעבור ועדה + פרסום סיפור של 3 חודשים -חצי שנה !

• הוסף לסימניות
אני לא זכיתי בהגרלה אבל אני נמצא מקום רביעי ברשימת ההמתנה, לכן אשמח לפרטים על ההגרלה ועל המצב בכדי לדעת להעריך את סיכויי להיכנס בסופו של דבר. אשמח אם מישהו יוכל לתאר לי את ההתקדמות שהייתה עד עכשיו, האם הייתה כבר בחירת דירות ופרטים נוספים, תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני לא זכיתי בהגרלה אבל אני נמצא מקום רביעי ברשימת ההמתנה, לכן אשמח לפרטים על ההגרלה ועל המצב בכדי לדעת להעריך את סיכויי להיכנס בסופו של דבר. אשמח אם מישהו יוכל לתאר לי את ההתקדמות שהייתה עד עכשיו, האם הייתה כבר בחירת דירות ופרטים נוספים, תודה רבה
בינתיים זה בסטטוס החלטת ועידה - לאחר הגשת בקשה להתר בניה.
יש עוד זמן עד הבחירה...

• הוסף לסימניות
אני כמעט 100% שאתה בפנים ואסביר זאת . @יחיאל הלוי
המחיר באלעד הוא יחסית די יקר אמנם משתלם אבל יקר ובשביל דירה 3 חד' ההון עצמי הדרוש כ 300 מנקודת הנחה שהפרויקט לא זכאי ל10% הון עצמי משום שמחירו המקורי לפני הנחה הינו 24000 למ"ר לפני ההנחה .
לא נראה לי שלכל 368 זוכים יש את הכסף !
שהסטטיסטיקה במקומות זולים יותר [בית שמש לוד] כמות המבטלים היה כ 1% שבאזורים הללו צירך 10% הון עצמאי
ק"ו 25% הון עצמאי באלעד !

• הוסף לסימניות
@רחלי גר, יש לי שאלה לגבי הפרוייקט
איך אוכל ליצור איתך קשר?
הפלא שלי: 0548490878

• הוסף לסימניות
@בית שמשניק @פרישמן
זכיתי בהגרלה 2415 באלעד רציתי לברר כמה יעלה לי דירה של 100 מטר
לפי החישוב דירה כולל מע"מ ,חניה 75000, מרפסת של 12 מטר
17890 למ"ר סה"כ 1,935,557
לא כולל הצמדה למדד תשומות הבנייה
א"כ לא מה הרווח הגדול ?
שוחחתי אם משווק הפרויקט וטען לי שבחצי שנה הקרובה [לפי התחזית] היה היתרי בניה ולאחמ"כ [כחודש] חתימת חוזה
ו3 שנים בערך עד לקבלת מפתח [הלוואי!]
אני לא מבין מה הכדאיות לחכות 4 שנים לדירת 4 חד' ברמה של מחיר למשתכן ,בו זמנית שיש דירות באלעד 4 חד' הכשיו ב2,400,000 או דירה ישנה בכ2,200,000 או בבית שמש ב 2,250,000 דירה במידית ,שבמחיר מטרה הדירה היא כ2,000,000 ש"ח ?
תודה !

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@בית שמשניק @פרישמן
א"כ לא מה הרווח הגדול ?
שוחחתי אם משווק הפרויקט וטען לי שבחצי שנה הקרובה [לפי התחזית] היה היתרי בניה ולאחמ"כ [כחודש] חתימת חוזה
אני לא מבין מה הכדאיות לחכות 4 שנים לדירת 4 חד' ברמה של מחיר למשתכן ,בו זמנית שיש דירות באלעד 4 חד' הכשיו ב2,400,000 או דירה ישנה בכ2,200,000 או בבית שמש ב 2,250,000 דירה במידית ,שבמחיר מטרה הדירה היא כ2,000,000 ש"ח ?
תודה !
אכן אין רווח גדול בהגרלה הנ"ל, בודאי ביחס לגובה ההשקעה, והתרעתי על כך בזמנו כאן בפורום עשרות פעמים (לא שזה מאד עזר, כי נרשמו לשם בכל אופן קרוב ל19K זכאים...).
זה מתאים בעיקר למי שמעוניין במגורים במקום ורוצה דירה חדשה מהניילונים בפחות ממחיר השוק, ופחות מתאים להשקעה, כי אם נוסיף לתקופת ההמתנה את העלויות הנלוות לקנייה ומכירה, נצא עם רווח ממש מזערי.
לדעתי, צפויה שם כמות ביטולים אסטרונומית שלא תבייש את ההגרלה בחריש...

• הוסף לסימניות
@בית שמשניק @פרישמן
א"כ לא מה הרווח הגדול ?
תודה !
אני רואה שפספסתם כמה כללים בתמחור, לדוג' שחניה מחושבת תמיד כ2 מ''ר וגודלה לא משנה, וגם אין מצב לאחוז ראש אלו הגבלות שמאות ומקסימום רווח חלים על ההגרלה שלכם ולכן כדאי שתבדקו במחשבון טל זכריה לפי מס' הגרלה כמה תעלה לכם דירת 100 מ''ר. בכל מקרה זו לא הגרלה מאד רווחית כידוע.

• הוסף לסימניות
אני רואה שפספסתם כמה כללים בתמחור, לדוג' שחניה מחושבת תמיד כ2 מ''ר וגודלה לא משנה, וגם אין מצב לאחוז ראש אלו הגבלות שמאות ומקסימום רווח חלים על ההגרלה שלכם ולכן כדאי שתבדקו במחשבון טל זכריה לפי מס' הגרלה כמה תעלה לכם דירת 100 מ''ר. בכל מקרה זו לא הגרלה מאד רווחית כידוע.
זה פחות או יותר המחיר גם אצלו (3000 ש"ח פחות)
1757021358070.png

• הוסף לסימניות
אכן אין רווח גדול בהגרלה הנ"ל, בודאי ביחס לגובה ההשקעה, והתרעתי על כך בזמנו כאן בפורום עשרות פעמים (לא שזה מאד עזר, כי נרשמו לשם בכל אופן קרוב ל19K זכאים...).
זה מתאים בעיקר למי שמעוניין במגורים במקום ורוצה דירה חדשה מהניילונים בפחות ממחיר השוק, ופחות מתאים להשקעה, כי אם נוסיף לתקופת ההמתנה את העלויות הנלוות לקנייה ומכירה, נצא עם רווח ממש מזערי.
לדעתי, צפויה שם כמות ביטולים אסטרונומית שלא תבייש את ההגרלה בחריש...
ביררתי כמה עולה דירה 5 חד' באלעד מהניילונים אין פחות 3,100,000
ובמידה שאני קונה דירת 5 בהגרלה במחיר של 2,300,000 [אם אני לא טועה] יש כאן רווח נראה לי וודאי של 800,000 לא כך ? [במדה שהיה שם כאילו דירות אני מקום 95 בהגרלה]
4 חד' ו3 לא נראה רווחי לחכות 5 שנים אבל 5 חד' תקן אותי עם אני טועה

• הוסף לסימניות
ביררתי כמה עולה דירה 5 חד' באלעד מהניילונים אין פחות 3,100,000
ובמידה שאני קונה דירת 5 בהגרלה במחיר של 2,300,000 [אם אני לא טועה] יש כאן רווח נראה לי וודאי של 800,000 לא כך ? [במדה שהיה שם כאילו דירות אני מקום 95 בהגרלה]
4 חד' ו3 לא נראה רווחי לחכות 5 שנים אבל 5 חד' תקן אותי עם אני טועה
זה שקבלנים מוכרים 5 חד' במחיר הזה יכול להיות, כי יש להם אפשרויות לתת הטבות מימון, שדרוגים וכו'.
השאלה הגדולה היא אם אתם תצליחו למכור במחיר כזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה