דרוש מידע זוכי מחיר למשתכן באלעד בהגרלה האחרונה במאי - לכאן!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע מה המצב שם?
בפרויקט הראשון מעלות הנשיא שמפורסם כל הזמן וכבר נחתמו חוזים באזור פסח התחייב הקבלן על איכלוס עוד שנתיים וחצי וכרגע בשיווק הוא עידכן את זה לשלוש
הענין בגדול שאין אפשרות כרגע להוציא היתרים וועדה מחוזית ביקשה מהעירייה מיפוי של השטח עד ספטמבר ותינתן החלטה באוקטובר (שאגב זה חודש הבחירות) כך שכרגע יקח זמן...

• הוסף לסימניות
בפרויקט הראשון מעלות הנשיא שמפורסם כל הזמן וכבר נחתמו חוזים באזור פסח התחייב הקבלן על איכלוס עוד שנתיים וחצי וכרגע בשיווק הוא עידכן את זה לשלוש
הענין בגדול שאין אפשרות כרגע להוציא היתרים וועדה מחוזית ביקשה מהעירייה מיפוי של השטח עד ספטמבר ותינתן החלטה באוקטובר (שאגב זה חודש הבחירות) כך שכרגע יקח זמן...
לא הבנתי איך זה קשור להגרלה האחרונה...
אני מדברת על הפרויקטים של ההגרלה האחרונה
ובעיקר לגוש 28 של הקבלן בראזני.

• הוסף לסימניות
אנחנו זכינו בגוש 27 באלעד, גם שם עוד לא זז כלום?
עם הקבלן רייסדור.

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיש בעיה מיוחדת עם אישורי בניה באלעד, אבל לענ"ד כל התהליך הזה של קבלת אישורים והבניה זה דבר שלוקח הרבה זמן, בפרט שלא מדובר בבניין או שניים אלא כמה שכונות גדולות חדשות שאמורות להתווסף לעיר, כך שצריךתכנון שלם מהמוסד ועד הטפחות כולל אישורים לכול דבר מחדש בלי להסתמך על אישורים קודמים, וכלן זה יכול לקחת זמן
אממה, מי שזכה ירוויח הרבה כסף כך שברוב המקרים שווה להמתין
(נ.ב. בקשר לפרויקט מעלה הנשיא, אני לא בקיא בפרטים אבל לא נראה לי שהוא חותם חוזה עם הקונים / טאבו, אולי רק זכרון דברים וכדו' כי אין לו שום אישורים ואפילו דפים הוא לא יכול למכור)

• הוסף לסימניות
שמעתי שפרויקט 28 כולו זה רק דירות קטנות - עד 80 מ"ר.
זה סופי?
מישהו יודע?
ואני גם אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים על הפרויקט.
יש צפי בכלל לתחילת עבודה?
ואיכלוס?

• הוסף לסימניות
הבנתי שזה כתוב בתב"ע של השטח.
אבל לא הצלחתי להשיג אותו בעצמי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך יודעים מה הגוש והחלקה של זה?
באתר כתוב רק מספר מגרש (28) ומתחם
אם יש את כל הפרטים אפשר לבדוק באתר של עיריית אלעד

• הוסף לסימניות
איך יודעים מה הגוש והחלקה של זה?
באתר כתוב רק מספר מגרש (28) ומתחם
אם יש את כל הפרטים אפשר לבדוק באתר של עיריית אלעד
מצאתי את המידע על מגרש 28!
הוגשה בקשה להיתר לפני כחודשיים.

1685867236048.png

• הוסף לסימניות
איך הגעת לזה?
יש לך קישור?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה