דרוש מידע זוכי מחיר למשתכן באלעד בהגרלה האחרונה במאי - לכאן!

בקשר לאלעד ליוויתי שם הרבה זוכים לאחרונה

סליחה אבל טעיתי אני בוחר מחר ברביעי ואני לא ממש מהראשונים אלא באזור הארבעים [מתוך 102] אשמח לעדכן אחרי הבחירה כמה ביטולים היו לפני

סליחה אבל טעיתי אני בוחר מחר ברביעי ואני לא ממש מהראשונים אלא באזור הארבעים [מתוך 102] אשמח לעדכן אחרי הבחירה כמה ביטולים היו לפני
אשמח לקבל קישור לאתר של הבחירת דירות
ומענין כמה דירות יש של 5 חדרים?
?וגם כך נוכל לעקוב אחרי הביטולים
תודה

היום התחילו לבחור הדירות הטובות הלכו כבר

משהו יודע משהו לגבי הגרלה 2416 באלעד?
לבנתיים אני לא רואה התקדמות מאז ההודעה הזו:
אלקטרה כיום בשלבים האחרונים ממש של הגשת ההיתר
נתקעו עם התבע החדש שדורש מהם כמה דרישות שלדבריהם חלקם סותרים את התבע הקודם וחלקם מופקעים ואנם נכונים
מאמין שיסתדר קרוב ממש
מקווה שתוך חודשים בערך כבר יוכלו לקבל אישור בקשה

הבנתי שעד עכשיו היו 4 ביטולים (בלי אחריות.. ככה אמרו לי מי שהיה שם היום)

חיים בי
נכון, אבל זה רק מיום יומיים של בחירת דירות וכמובן שהיה את הדירות הטובות והזולות, נחכה להיום שנשארו הדירות הפחות...
ובסוף היה כבר 10% ביטול עד היום

חיים בי
נכון, אבל זה רק מיום יומיים של בחירת דירות וכמובן שהיה את הדירות הטובות והזולות, נחכה להיום שנשארו הדירות הפחות...
ובסוף היה כבר 10% ביטול עד היום
אבל ל60-70 הראשנים שבוחרים דירת אני רואה שאין על מה לסמוך שיש 10 אחוז ביטולים כמו שכתבו פה בפורום

נכון הביטולים זה בעיקר כשיש רק 5 חדרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה