מחיר למשתכן זוכי מחיר למשתכן הגרלה מס 2020 פסגת זאב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
החודש היה שינוי תבע
השאלה היא מה פרוש 'היה שינוי תב''ע':

אם הוא כבר אושר, לא יהיו שלטים עכשיו - הם כבר נשרו מזמן...
אם הוא בתהליך - שלטים ייתלו מתי שיוחלט להפקידו להתנגדויות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
השאלה היא מה פרוש 'היה שינוי תב''ע':

אם הוא כבר אושר, לא יהיו שלטים עכשיו - הם כבר נשרו מזמן...
אם הוא בתהליך - שלטים ייתלו מתי שיוחלט להפקידו להתנגדויות.
אושר בכפוף להתנגדויות
עכשיו זה הזמן של הפרסום השאלה אם החברה התחילה או שהיא מתעכבת

• הוסף לסימניות
אושר בכפוף להתנגדויות
השאלה אם זה הופקד להתנגדויות שאז באמת -
עכשיו זה הזמן של הפרסום
אבל א''כ הבניה תתחיל רק לפחות בעוד שנה,

או שזה אושר בכפוף לשינויים בעקבות התנגדויות שכבר התקבלו, אלא שזה אומר שכבר היה הפרסום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היינו (זאת אומרת בני) מקום אחרון 65 לפני כמה שנים, ועכשיו 60

• הוסף לסימניות
ביום שני הבחירת דירות אני מאמין שמיד אחרי''ז יתעדכנו הביטולים.
(שכמעט תמיד קורים בעת בחירת הדירות).

• הוסף לסימניות
יפה.אבל מה שמעניין אותי בעיקר זה מה יקרה בזמן בחירת הדירות - כמה לפניכם יבטלו. אשמח לעדכון לתועלת הכלל.
אני התקדמתי (לפני בחירה מ45 ל40)
שאלתי את המזכירה שהתקשרה לוודא הגעה אם מישהו אמר שהוא לא מגיע והיא ענתה לי שלא

• הוסף לסימניות
לפי מספר המכותבים בקבוצה נראה בערך 12

• הוסף לסימניות
אנחנו ההיינו בהגרלה המקורית 65 ברשימת המתנה(לא זכינו)
כרגע 39 לפני שהתחיל הבחירה
יש סיכוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה