- הוסף לסימניות
99באיזה מקום זכית?
99באיזה מקום זכית?
הי, אני מעונינת.לפני כמה ימים יצרתי קשר עם משרד מהנדס העיר לוד כדי לבדוק מה מצב הפריוקט שבו זכיתי בו
המענה היה זריז ביותר והנה הוא:
צפה בקובץ המצורף 1544251
בעז"ה אני אצטרף לקבומת הווטסאפ שלהם ואשתדל גם להעלות לפה מה שיהיה רלוונטי
האם יש מישהו נוסף שמעוניין בכך?
קודם כל תודה רבה!!!לפני כמה ימים יצרתי קשר עם משרד מהנדס העיר לוד כדי לבדוק מה מצב הפריוקט שבו זכיתי בו
צפה בקובץ המצורף 1544251
שהייתה מתי?אם אני לא טועה פרץ בוני הנגב היה רק בהגרלה האחרונה
והוא עדיין לא הגיש בקשה להיתרים?אנחנו זכינו אצל פרץ בוני הנגב לפני כמעט שנתיים
אין לי אפשרות להודעה פרטיתהי, אני מעונינת.
יש לך אפשרות להודעה פרטית וארשום לך את המספר?
למבינים - מרגע בקשה להיתר כמה זמן עובר בדר''כ עד קבלת ההיתר?
אני זכיתי במאי 22 (אייר תשפ"ב)אנחנו זכינו אצל פרץ בוני הנגב לפני כמעט שנתיים
אם אני כותבת כאן כתובת מייל יהיה אפשר למחוק אותה ?אין לי אפשרות להודעה פרטית
שלחו מייל (אני אמחק אותו מהתגובה ואקווה כי אתם עוקבים אחרי השרשור הזה ותקבלו הודעה במייל)
אני זכיתי במאי 22 (אייר תשפ"ב)
אני זכיתי אצל בוני הנגב והתקדמתי מאז הזכיה רק ב-3 מקומות...
כאשר כותבים פוסט ישנה אפשרות לערוך אותו גם אחרי הפרסום אבל זה מוגבלאם אני כותבת כאן כתובת מייל יהיה אפשר למחוק אותה ?
3 זה נקרא מלא?זה מלא אנשים מיוזמתם ביטלו זכיה
לי אין ואצאפ אשמח אם תוכל לבדוק מה מתקדם אם רייסדור ברובע בין לאומי ??לפני כמה ימים יצרתי קשר עם משרד מהנדס העיר לוד כדי לבדוק מה מצב הפריוקט שבו זכיתי בו
צפה בקובץ המצורף 1544251
עיריית לוד>מנהל הנדסהלי אין ואצאפ אשמח אם תוכל לבדוק מה מתקדם אם רייסדור ברובע בין לאומי ??
כאשר כותבים פוסט ישנה אפשרות לערוך אותו גם אחרי הפרסום אבל זה מוגבל
(אני לא יודע אם מוגבל בזמן או עד שמישהו אחר מפרסם משהו)
3 זה נקרא מלא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים