נכתב ע"י שושיה;928567:בכל מקרה אני מודיעה בזה הרגע! מי שהוריד את התמונה שלי למאגר כלשהו אין לו מחילה לעולם! ושום פיצוי שינתן לא יכפר על מעשה בלתי נסלח זה, הוזהרתם!!!
נכתב ע"י RacheliM;928578:מה נסגר?!
נכתב ע"י tamiro;928580:קוראים לזה פרנויה....
כל מי שלוחץ על התמונה בכדי לראות אותה בגדול
המחשב מוריד את התמונה לתיקיית הקבצים הזמניים.
היא כתבה למאגר כל שהוא.... (קטנונית)נכתב ע"י רבקה.;928584:היא כתבה למאגר, לא סתם למחשב.
נכתב ע"י שושיה;928567:תודה רבה לך רבקה על האזהרות!!!
מחקתי כל קשר שלי.
אם הייתי שואלת את האמא לא נראה לי שהיתה מסרבת, רק שלא היה לי כח להרים אליה טלפון...
נכתב ע"י ליבי עיצוב;928568:בעניין של תביעה זה נכון שאם זכויות היוצרים הן של הלקוח הצלם הוא זה שמסתבך אבל אני דיברתי על הפרת זכויות יוצרים כשהן של הצלם שכן יש מה לעשות, וכשצריך לתבוע אפשר וצריך לקבל ייעוץ משפטי את מי בדיוק לתבוע ותמיד יש את מי.
אגב אם גרפיקאי יכול להתבע (ושמעתי על מקרים כאלה) על שימוש בתמונה ממאגר שיש בה הפרת זכויות יוצרים, אז גם העיתון שהוא עובד בו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים