כללי זוכרים שהובטח הפונט ניאון למשתתפים בסקר?

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;379454:

אני גם אשמח להוסיף את המשקל לחבילה שכבר יש לי אצלכם

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח להוסיף משקל זכות לחבילה שקיימת אצלכם.

אגם, בפונט פנינה כבר עשיתי שימוש נרחב בספר שעימדתי ועיצבתי 'שערי התלמוד' שמו, והשתמשתי בו בכריכה, בשערים, ובכותרות. כמדומני שאני הראשון להשתמש בו בספר.

יהיה מעניין לשמוע אם מישהו הקדים אותי.

• הוסף לסימניות
אני רוצה את פונט פעלול.
תודה וייש רכוח על נדיבות הלב!

• הוסף לסימניות
מעוניין בפרנקפורט רגיל.
תודה רבה.

[אם אנו עוסקים בו, אציין שזהו הגופן היפה ביותר שלך לטעמי, אך יש בו בעיה קטנה: האות כ' צרה מדי ונראית קצת כמו נ'. מומלץ להרחיב אותה]

• הוסף לסימניות
את הפונט פנינה
תודה רבה ויישר כח

• הוסף לסימניות
אשמח שתוסיפו לי משקל לחבילה שרכשתי אצלכם.
תודה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת שתוסיפו לי לחבילה שרכשתי משקל נוסף

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת להוסיף משקל לחבילה...
תודה רבה רבה על הנדיבות יוצאת הדופן!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את פונט "שרביט"

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה