מידע שימושי זום בעברית!! לגמרי הגיע הזמן!

• הוסף לסימניות
אולי עכשיו יעשו גם באינדיזיין החדשים?

• הוסף לסימניות
ווינדוס 10 מאבחן את זה כסוס טרויאני
יוצר התרגום כתב על זה:
אחד מהדברים שבניתי זה ארכיון חילוץ עצמי למיקום מסויים והוא מזהה את זה כוירוס צריך לנטרל דיפנדר יש מחשבים שלא צריך היות שברגע שיש אנטי וירוס זה עובד פחות...

• הוסף לסימניות
למי שמשתמש בוינדוס דיפנדר בלי תוספת של אנטי וירוס נוסף צריך להשהות הגנה לפני ההתקנה

• הוסף לסימניות

אין שום חשש בקובץ זה ספציפית.
אמנם ייתכן שיזוהה כוירוס במקרים מסוימים - ויש להשבית אנטיוירוס.
(הזיהוי כוירוס הוא מפני שהקובץ ערוך, והאנטיוירוס לא יודע אם שתלו בו קוד זדוני.
במקרה זה, מי שאחראי על הקטע הטכני בקובץ זה הוא הכריש @י. צ. (@yossiz מתחומים):

בעקרון, יש ממה לחשוש.
אבל כאן אני מכיר את התהליך שבו התרגום נבנה, ואני די בטוח שלא השתילו משהו זדוני כאן. (בפרט שלשתול קוד זדוני צריך הרבה יותר מומחיות ממה יש לאלו שעשו את התרגום...)

• הוסף לסימניות
פורסם הבוקר ב'המעניינים'
קישור להורדת 'זום' בעברית
(תורגם ע"י מתכנתים מפורום 'תחומים')

• הוסף לסימניות
תכלס אני צריכה הסבר איך אני יוצרת פגישה חדשה
אני מנסה,מנסה,
אך ללא הצלחה!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי מהתחלה איך נרשמים ?
ממש מא'

• הוסף לסימניות
הורדתי ולא הצלחתי לפתוח
1610970729858.png

• הוסף לסימניות
הורדתי.באה לחלץ ומתבקשת להקיש סיסמא.
איזו סיסמא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה