איך אני אמורה לפתוח אתזה? באיזה תוכנה?
(אני לוחצת וזה נותן לי כמה אפליקציות לבחירה..)
ומה אני עושה כזה פותח?
תודה,@צביה CPA
לא יודע
אבל יכול להיות שככה זה אמור להיות זה אבטחה
או שאתה יוצאים כל פעם מהחשבון אולי
אם אתם רוצים לדעת בבירור אם זה בעיה
אז זה להתקין את זום באנגלית ואז לבדוק אם זה גם מופיעה אז לא קשור לעברית
תודה,
איך אני מתקינה שוב?
זה עדיין לא בעברית אצלי...
פספסתי שלב כלשהוא?
תורידו את זה
פורסם הבוקר ב'המעניינים'
קישור להורדת 'זום' בעברית
(תורגם ע"י מתכנתים מפורום 'תחומים')
א אם נכון דברך, מוזר שמכל החיפושים של גוגל שעשיתי לפני שבניתי את זה הניבו שאין זום בעברית זה היה התוצאות אזמישהו הראה לי הבוקר שכדי שהזום יהיה בעיברית, פשוט צריך להיכנס לאתר שלהם, ולהיכנס עם המייל שלך, ובהגדרות אתה יכול לשנות את השפה לעברית. לא יודע בדיוק איך אבל זה אפשרי.
וא"כ, לכאורה הרעיון של זום בעברית, הוא למי שאין לו "חשבון" (חינמי) בזום, והוא רק מצטרף לפגישות, ולכן הוא צריך זום בעברית - כי אין לו בדיוק דרך לשנות את השפה.
לא, דרך האתר הוא עשה את ההגדרה לעברית, ואז פתח את התוכנה וזה היה בעברית, אבל לכאורה זה כי הוא עשה את זה עם המשתמש - עם המייל, וזה שומר את ההגדרות שלך.ד יש אפשרות להתחבר לזום דרך הדפדפן ושם אפשרי לבחור עברית ואתה גולש דרך הדפדפן בשיחה וזה בעברית יכול להיות שזה מה שהוא אמר לך?? אם כן תברר את זה כי אם נכון דברך יתכן שאני יוכל להתקדם בהתקנה שמסתבכת לכולם
לא, דרך האתר הוא עשה את ההגדרה לעברית, ואז פתח את התוכנה וזה היה בעברית, אבל לכאורה זה כי הוא עשה את זה עם המשתמש - עם המייל, וזה שומר את ההגדרות שלך.
אתה לא יודע מה זה משתמש דרך מייל? יש את המשתמש שמשלמים עליו, ויש את המשתמש החינמי - מי שפותח את השיחת זום, שכל זה אתה חייב להירשם דרך המייל.לא כל כך הבנתי, מה זה משתמש עם מייל
אני גם יכול לפתוח מייל ולחבר או מה?
ניסת את זה גם?
הוא שאני שורף את זמני לריק
אתה לא יודע מה זה משתמש דרך מייל? יש את המשתמש שמשלמים עליו, ויש את המשתמש החינמי - מי שפותח את השיחת זום, שכל זה אתה חייב להירשם דרך המייל.
אם אתה רק משתתף בזום, אפשר גם בלי להירשדם - עם מייל.
לא הבנתי את הפלפולציה שכתבת פה!א אני כן יודע מה זה משתמש מייל והשאלה היא האם זה קשור לחינמי או לא וזה מה שאמרתי שלא כל כך הבנתי
ב אני יודע שלא צריך מייל לזה...
ג בהקשר למה שכתבת סימן שאתה באמת לא מבין בנושא תודה על המחמאה והפירגון
כמו כן אגלה לך שעד היום לא השתמשתי בזום גם לא באנגלית
אך היות שתרגמתי לעברית ורציתי לראות שהכול עובד בדקתי מלמעלה על הכול ומשם אני יודע על התוכנה
העבודה שלי זה בתיכנות ולכן אני שואל ומותר לי לשאול כי מה שכתבת ממש לא ברור ומנסה לברר את העניין ותו לו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים