- הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;477065:צבעי השמיים מאוד מדורגים. אולי תוצאה של הקטנה/חידוד (?)
נכתב ע"י mig;477069:אכן גם אני תהיתי מה גרם לכך, משום שזה כך גם בקובץ המקורי.
נכתב ע"י yossmor2;477096:מה ????
יכול להיות שהגדרות ה JPEG במצלמה על הקובץ הקטן ביותר?
נכתב ע"י mig;477131:לא, לא זאת הבעיה.
האקסיף יכול לעזור לעלות על הבעיה?
נכתב ע"י רבקה אריאל;478388:את בטוחה שזה הופיע גם במקור, או שזה הופיע גם בגירסה המוקטנת שהמסך שלך מציג לך בה את המקור?
פתחי את התמונה בפוטושופ והגדילי את התצוגה ל-100%, ואז בדקי האם זה עדיין המצב.
אם לא - הבעיה היא אכן בהקטנה. כבר הסברתי בקבוצה במיילים איך להקטין בלי לפגוע בקובץ, למי שיש לה פוטושופ...
לגבי התמונות - מקסים ביותר. יופי של קומפוזיציה בעזרת קו האופק העירוני.
[מנחם, מה הקשר ל-HDR למען ה'?!]
משהו מוזר בצבע, הפתרונים לסוני כדברי תמיר.נכתב ע"י רבקה אריאל;478388:[מנחם, מה הקשר ל-HDR למען ה'?!]
נכתב ע"י מנחם הלוי;478442:משהו מוזר בצבע, הפתרונים לסוני כדברי תמיר.
נכתב ע"י מנחם הלוי;478442:משהו מוזר בצבע, הפתרונים לסוני כדברי תמיר.
הוא התכוון שהמילים "הפתרונים לסוני" הן שלך, נדמה לי.נכתב ע"י tamiro;478651:לפני שמכניסים לי מילים לפוסט שלי....
לא אמרתי שמשהו בצבע מוזר
אמרתי שהתמונה מוזרה (מעברי הצבע ליתר דיוק)
אכן.נכתב ע"י רבקה אריאל;478684:הוא התכוון שהמילים "הפתרונים לסוני" הן שלך, נדמה לי.
נכתב ע"י מנחם הלוי;479080:אכן.
מה שמוזר לי בצבעים (ומעבריהם) יכול להיות כתוצאה מעיבוד כמו HDR (שילוב של מס' תמונות בחשיפות שונות, הלא כן?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים