כללי זורק כפפה: הצעה לשיפור לממקם הניקוד

• הוסף לסימניות
טרם קניתי את ממקם הניקוד, אבל אני יודע מה יגרום לי לקנות אותו:
יש בין חברי הפורום חכמים מופלגים שהצליחו לגרום למחשב לדעת לזהות שווא נע ולשנות את הניקוד שלו; וכן לדעת לזהות דגש חזק, קמץ קטן וכעזה"ד. כוונתי בראש ובראשונה לאליהו פריד שהטמיע את כל התכונות הללו בפונט המופלא שלו, אבל מתברר שישנם נוספים שיש בידם סקריפטים לתג שמבצעים את פעולות הזיהוי הללו (איני יודע אם הם מעוניינים שאחשוף את שמותיהם). כלומר: האלגוריתם כבר קיים. רק צריך לכתוב אותו באופן המתאים לאינדיזיין.

אני עומד לעמד כעת סידור, אבל מעוניין להשתמש באחד מהפונטים שכבר יש לי. אם הייתה חבילת סקריפטים שכזו לאינדיזיין או לוורד - הייתי קונה אותה בשמחה. המתאים ביותר, כמובן, הוא לצרף את התכונות הללו לממקם הניקוד, ולשדרג אותו למשהו שהוא הרבה מעבר לתחליף אופן-טייפ. חישבו על זה: סקריפט שיאפשר להפוך כל ברכון להרבה יותר ידידותי לקריאה, בלי צורך להיות כבול לגופן בעיצוב מסוים.

אנא הגיבו וספרו אם גם אתם תמצאו שימוש בסקריפטים שכאלה. או אולי תחדשו לי שכבר יש אותם לאינדי או לוורד.
תודה
דוד

• הוסף לסימניות
אם אכן יצא כזה דבר, ששון ושמחה ליהודים. (המעמדים...)

• הוסף לסימניות
משהו יכול לתת הסבר קצר איך עובד ממקם הניקוד וכמה הוא עולה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה