זו עוד פעם אני...

• הוסף לסימניות
יש כאן למישהי את העדשה 20-105, והיא לכולה להעלות לי תמונה לדוגמא?
או אפילו רק להפנות אותי לתיק עבודות שלה, לבדוק בעצמי?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה יוד;1958649:

תודה מראש!

מתכוונת ל24-105?

• הוסף לסימניות
לדעתי במוקטנות קשה מאוד להתרשם
אבל את יכולה לבדוק בשלי, בסטודיו רק

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת ל 24-105, זה עדשה טובה לסטודיו
לא יודעת אם יעזור לך לראות תמונות כי התמונות תלויות במשתמש ותנאים נוספים
בסטודיו וגם ארועים היא טובה בהחלט. בחוץ היא מגבילה ומצריכה בד"כ שימוש(נכון) בפלאש כדי שיצא באמת טוב חוץ ממצבים מסויימים מאוד

• הוסף לסימניות
כל התמונות בתיקיית העבודות שלי היא עם 24-105 אם לזה התכוונת

• הוסף לסימניות
גם שלי בסטודיו. (לא ניו בורן.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה יוד;1958649:

תודה מראש!

חוץ עם ילד בהיר. (אצלי כמובן...)

• הוסף לסימניות
לא חושבת שלהסתכל על תמונות שצולמו בעדשה מסוימת יתן לך התרשמות מספיקה מהעדשה
גם אני מצלמת בה בסטודיו בלבד, ועוד צלמות רבות בגלל הטווח הנוח שלה
אבל יש לה גם חסרונות לא מעטים, שא"א לראות איך התמודדו איתם בתמונה
בקיצור לדעתי זו לא הסתכלות נכונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה