בואו חשבון זו"צים אם ילד אחד/שתיים כמה עולה לכם לחודש כולל הכל! (חוץ ממשכנתא)

• הוסף לסימניות
חודשי - 7,000-8,000 ש"ח
שזה כולל : מחיה, מעון, חשמל/מים/גז, הו"ק [תרומות], ועד בית, סירוק פאה, עוזרת, וכו'
לא כולל דיור!
לא כולל קניות של תחילת עונה ,בערך פעמיים קניות גדולות מאד של ביגוד וכו' שזה בערך 10,000+ לשנה,
קניות של חגים- עוד 3,000 ש"ח לשנה
וכמובן עוד הוצאות לא צפויות כמו מכשירי חשמל, חופשות, קוסמטיקאית, לימודים, וכו'

יוצא בערך 120,000 ש"ח לשנה-לא כולל דיור!!!

• הוסף לסימניות
חודשי - 7,000-8,000 ש"ח
שזה כולל : מחיה, מעון, חשמל/מים/גז, הו"ק [תרומות], ועד בית, סירוק פאה, עוזרת, וכו'
לא כולל דיור!
לא כולל קניות של תחילת עונה ,בערך פעמיים קניות גדולות מאד של ביגוד וכו' שזה בערך 10,000+ לשנה,
קניות של חגים- עוד 3,000 ש"ח לשנה
וכמובן עוד הוצאות לא צפויות כמו מכשירי חשמל, חופשות, קוסמטיקאית, לימודים, וכו'

יוצא בערך 120,000 ש"ח לשנה-לא כולל דיור!!!
שכחתי לכתוב:oops:
זוג+2

• הוסף לסימניות
איך זה הולך החישוב של הדרגות בקצרה?
ומה המחיר ההגיוני למטפלת פרטית? (יש מטפלות שמקבלות עד 4?)

• הוסף לסימניות
איך אני יודעת לאיזה דרגה אני אגיע כשיהיה לי ילד,
ואם המשכורת עולה תו"כ, לפי איזה תלושים מסתכלים...
בעז"ה
בגדול לדרגה 3 צריך 2100 שח הכנסה לנפש במידה ויש מספיק שעות
מסתכלים לפי התלושים שלפני תחילת שנה"ל

• הוסף לסימניות
תקשיבווווווו
אנחנו זוג + 2 גרים בירושלים באזור די יקר
ולא משלמים בחיים כ"כ הרבה!!
עד לידת הילד השני היתה לנו הכנסה של כ 15,000 בחודש - ושמנו בצד כל חודש כ 7,000 ש"ח!!
וזה כולל דיור - כאמור בירושלים!!
דיברנו עם יועץ כלכלי לא מזמן, והוא אמר שבעיקרון הוצאות ללא דיור לנפש זה משהו בין 1500 ל 2000 ש"ח בחודש
כך שכל מי שעובר את זה בגדול - שיעשה חשבון מחדש!!
ומי שאמר שלא יכול להיות פחות מ 6000 בחודש ללא דיור - שיבוא לבקר אצלי בבית:) :):p;)(y)
אה ושכחתי לכתוב שאנחנו משתייכים לחוג שרמת המחיה גבוהה, כך שא"א 'להאשים' אותנו בצמצום....

• הוסף לסימניות
ובקשר לדרגה - אפשר לבחור מבין 6 חודשים איזה 3 (ברצף) רוצים לשלוח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לכולם זה יותר גבוה...
ברור שלכולם זה יותר גבוה...
השאלה בכמה,
וחוצמיזה אני לא מבינה.. אם המדינה לוקחת לי כ"כ הרבה כסף לביטוח לאומי ולמס הכנסה למה הם מחשבים את זה בתור הכנסות לנפש?? (שלא נדבר על המשכתאות המשוגעות..)

• הוסף לסימניות
ברור שלכולם זה יותר גבוה...
השאלה בכמה,
וחוצמיזה אני לא מבינה.. אם המדינה לוקחת לי כ"כ הרבה כסף לביטוח לאומי ולמס הכנסה למה הם מחשבים את זה בתור הכנסות לנפש?? (שלא נדבר על המשכתאות המשוגעות..)
זה דיון בפני עצמו ...

• הוסף לסימניות
בזכות האשכול סקרן אותי לפלח נתונים לעצמי.
לקחתי הוצאות של שנה אחורה, וחילקתי ל12 חודשים, כדי לקבל ממוצע טוב.

ו.. תיעדתי את התהליך. למי שעוד לא עשה, ומעניין אותו דרך קלה: במאמר כאן

• הוסף לסימניות
עד לידת הילד השני היתה לנו הכנסה של כ 15,000 בחודש - ושמנו בצד כל חודש כ 7,000 ש"ח!!
וזה כולל דיור - כאמור בירושלים!!
דיברנו עם יועץ כלכלי לא מזמן, והוא אמר שבעיקרון הוצאות ללא דיור לנפש זה משהו בין 1500 ל 2000 ש"ח בחודש
כך שכל מי שעובר את זה בגדול - שיעשה חשבון מחדש!!
דבר ראשון אשריכם!
שאתם חיים בתחושה טובה ומשוחררת וגם שומרים כסף בצד
ועכשיו לחשבון!
15,000-7000=8,000 לחודש כולל דיור עם ילד אחד
כמה עולה לכם היום? עם ילד שני? אם נוסיף כמו שכתבתם 1,500 אז עולה לכם 9,500 לחודש כולל דיור
זה בערך הסכומים שהגיע כאן בדיון, הבעיה היא שלא לכולם יש משכורת של 15K מספיק שיש משכורת של 8,000 כשצריך 9,000 לחודש ונכנסים לסיבוך שאין לו סוף...
(קשה להבין איך יועץ אומר 1500 לנפש כשאשה שעובדת משרה מלאה חייבת משפחתון/מעון שזה לפחות 1,000-בדרגה הכי נמוכה...) 500 ש"ח זה טיטולים ומטרנה...

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אשריכם!
שאתם חיים בתחושה טובה ומשוחררת וגם שומרים כסף בצד
ועכשיו לחשבון!
15,000-7000=8,000 לחודש כולל דיור עם ילד אחד
כמה עולה לכם היום? עם ילד שני? אם נוסיף כמו שכתבתם 1,500 אז עולה לכם 9,500 לחודש כולל דיור
זה בערך הסכומים שהגיע כאן בדיון, הבעיה היא שלא לכולם יש משכורת של 15K מספיק שיש משכורת של 8,000 כשצריך 9,000 לחודש ונכנסים לסיבוך שאין לו סוף...
(קשה להבין איך יועץ אומר 1500 לנפש כשאשה שעובדת משרה מלאה חייבת משפחתון/מעון שזה לפחות 1,000-בדרגה הכי נמוכה...) 500 ש"ח זה טיטולים ומטרנה...
בדרך כלל הסכומים המדוברים הם ללא חינוך ודיור
שזה הוצאות מאוד משתנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה