התייעצות זו"צים יקרים - שאלה על תכנון מטבח ביחידת דיור - מה עושים עם התנור?

• הוסף לסימניות
אחרי הסתבכות שאלנו רב(רב אצל ר' עמרם פריד)
הוא אמר פשוט להפעיל את התנור על המעלות הכי גבוהות למשך לא זוכרת בדיוק כמה זמן
ואז התנור מוכשר ואפשר לעשות בו מה שרוצים

• הוסף לסימניות
2. אמרו לי שלאחרונה הולך שמשכירים יח"ד ללא מזרנים (כי הזוג מעדיף להביא את שלהם).
זה נשמע לי ממש מוזר... מה דעתכם בנידון?

תודה רבה רבה!
לגבי מזרנים בדירה ראשונה אליה נכנסנו מיד לאחר החתונה המשכירה שמה מגן מזרן שלה ומעליו שמנו את שלנו כדרישתה וכשבאנו לראות את הדירה הסבתי את תשומת ליבה שנראה שבתוך המזרן יש כמין בור ואולי כדאי לקנות חדשים וכאן היא התנגדה נחרצות שהמזרן היה רק בן 4 שנים באיכות מעולה (מבדיקה עם כמה חניות מזרנים הבנו שזה המזרון הכי פשוט שנותנים לכל משכירי היחידות אז האיכות היא לא משהו...)
אבל הבעיה הייתה שנכנסנו למיטה פשוט טבענו בתוך שקע שנוצר מהמזרן
כל השבע ברכות היינו עם כאבי גב מטורפים יום אחרי השבע ברכות קנינו מזרנים וכאן החלה הבעיה המשכירה לא הרשתה להוציא אותם מהיחידה שגם ככה הייתה בין 18 ל20 מטר!!! (בירושלים למי ששאל)
המזרנים הועברו אחר כבוד להורים שלי ושם התארחו במשך שנה....
לאחר שנה עברנו לדירה גדולה יותר וכשבאנו לראות את הדירה הודענו שיש לנו מזרנים והתייעצנו עם המשכיר מה אפשרי לעשות להפתעתינו הרבה!! הוא זרם איתנו ושם במשך השנה שגרנו בה את המזרנים שלו במחסן שלו
והמשכירה הקודמת התקשרה אלינו שהשוכרים החדשים שלה מתלוננים שהמזרנים שהם קיבלו לא היו המזרנים אותם הם ראו שבאו לראות את הדירה אז אולי אנחנו מוכנים למכור לה אותם ביד 2? והאם אנחנו בטוחים שאלו לא המזרנים שלה? ולמה לא השתמשנו בשלה? וככה היא התחילה את כל הסיפור מההתחלה רק עם השוכרים החדשים...

מאז ההמלצה שלי לכל זוג שמתחתן לבדוק את המזרנים מההתחלה וגם לכל זוג שעובר ליחידה אחרת
אז לך אני ממליצה אם את קונה מזרן איכותי אין שום בעיה ואפילו יהיה ביקוש למזרנים האלו
אם האיכות לא משהו אחרי שנתיים ומעלה יתלוננו לך עליהם ויעיפו אותם...
ובקשה נוספת ממני תהיי קשובה לשוכרים שלך, אם יש תלונה כדאי שתבדקי אותה וככה תחסכי הרבה עוגמות נפש עם השוכרים הבאים בתור וגם עם הנוכחים

(ההורים שלי עכשיו מחפשים דירה לאחותי הכלה דירה בעדיפות לעם מזרנים/ דירה עם מיטות 90 ס"מ ע"מ לקנות להם מזרנים בגודל סטנדרט...)

• הוסף לסימניות
2. אמרו לי שלאחרונה הולך שמשכירים יח"ד ללא מזרנים (כי הזוג מעדיף להביא את שלהם).
זה נשמע לי ממש מוזר... מה דעתכם בנידון?
כשהתחתנתי היו ביחידה מזרנים מסריחים שאפילו לא בדקתי את טיבם... רק המחשבה שזוג ישן עליהם 4 שנים ואני אמורה לישון עליהם אח"כ ביעתה אותי. לא מבינה למה זה נורמלי בחלק מהמקומות..
המשכיר מצידו זרם איתי וזרק את המזרנים הישנים
הזוג ששכר אחרינו את היחידה הביאו מזרונים כי אמרנו להם שאין.
הבעיה היחידה שהם היו ברוחב 80 ס"מ וכשקניתי מיטות לדירה שלי נתקעתי איתם.. אבל קניתי מראש מזרונים זולים כי ידעתי שהם לטווח קצר.
ממליצה לעשות מיטות 90 ס"מ גודל סטנדרטי.

• הוסף לסימניות
גרתי ב3 יח"ד בירושלים וכל בפעם ב"ה בעה"ב קנה מזרנים חדשים (פעם אחת אני ביקשתי והוא הסכים שאני ישלם והוא התקזז איתי על זה בתשלום של החשמל -מים של החודשים הראשונים)
בכל אופן קניתי אז מזרונים ב1500 ש"ח פשוטים אבל טובים ונוחים
לעניות דעתי המשכיר יכול לספוג את זה כל כמה שנים לנוחות השוכרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה