👶👶 אחד הדברים שאני אוהבת זה לצלם תאומים! זה יופי ממכר..
פ פוקוש- ילדים בפוקוס משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 13/3/24 הוסף לסימניות #21 אחד הדברים שאני אוהבת זה לצלם תאומים! זה יופי ממכר..
~מירי לוריא ~ משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 14/3/24 הוסף לסימניות #22 וואו כמה גיוון ומתיקות בסט אחד!
מלכי אייזנבך מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי • 14/3/24 הוסף לסימניות #23 מטורףףףףף !!!!!!!!!!!! בכפולות )
נֶחַמִי פָרְקָשׁ צילום חוויתי לילדים ומשפחות מנוי פרימיום צילום מקצועי 14/3/24 הוסף לסימניות #24 שושי ממיס... אני רואה 2 אני מתנמסת כפול... הגיוני לא? התמונות שלך מוארות ויפות במיוחד! סטים מתוקים! נראה שהסתדרת יפה עם שניהם
שושי ממיס... אני רואה 2 אני מתנמסת כפול... הגיוני לא? התמונות שלך מוארות ויפות במיוחד! סטים מתוקים! נראה שהסתדרת יפה עם שניהם
ר רחלי שטרן (ציטרון) משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 14/3/24 הוסף לסימניות #26 הזויה! הזוי! אני פותחת כל רגע את האשכול לוודא שזה לא חלום! מה עשית להם שהם ככה פראיירים?
פ פוקוש- ילדים בפוקוס משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 14/3/24 הוסף לסימניות #27 נכתב ע"י רחלי שטרן (ציטרון): הזויה! הזוי! אני פותחת כל רגע את האשכול לוודא שזה לא חלום! מה עשית להם שהם ככה פראיירים? לחצ/י כדי להרחיב... חחח אהבתי תודההה!! זה לקח זמן לא ברגע.. הם היו מקסימים ואני עפתי על זה סט אחרי סט מפחדת להירדם איתם! באחד הסטים הם הראו לי שהם לא בובות.. ואז התעוררתי..
נכתב ע"י רחלי שטרן (ציטרון): הזויה! הזוי! אני פותחת כל רגע את האשכול לוודא שזה לא חלום! מה עשית להם שהם ככה פראיירים? לחצ/י כדי להרחיב... חחח אהבתי תודההה!! זה לקח זמן לא ברגע.. הם היו מקסימים ואני עפתי על זה סט אחרי סט מפחדת להירדם איתם! באחד הסטים הם הראו לי שהם לא בובות.. ואז התעוררתי..
צ צלמת סופר מקצועית משתמש סופר מקצוען הנדסת תוכנה צילום מקצועי 14/3/24 הוסף לסימניות #28 תמונות מדהימות!!!
.תמר. צלמת ניו בורן ומשפחה מנוי פרימיום איור מקצועי צילום מקצועי 14/3/24 הוסף לסימניות #29 אלופהה מהמםם!
פ פוקוש- ילדים בפוקוס משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 14/3/24 הוסף לסימניות #30 אתן מהממות!! תודהה! כיף לשתףף!!
במבוק סטודיו במבוק ~ צלמת ילדים, ניו בורן ומשפחה ~פלא': מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי 17/3/24 הוסף לסימניות #33 מדהים!! כמה דיוק והשילובי צבעים סט מושלם!!
ת תהילה גמליאל משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 17/3/24 הוסף לסימניות #34 ואוו כמה סטים הוצאת להםם! שיגעון והכל כל כך מדויק! צבעים מהממים ורכים!
פ פוקוש- ילדים בפוקוס משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 17/3/24 הוסף לסימניות #35 תודההה!! כיף לקרוא! מחמם תלב! מחכה לעלות כבר את הסט הבא
ח -חני שכטר- משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 17/3/24 הוסף לסימניות #36 פשוט מוכשרת! תמונות מהממות אחת אחת
רייזי גרוס משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי 18/3/24 הוסף לסימניות #38 יוווווווו איזה תמונות כמה סטים הוצאת להם אליפות הערסלים מושלמים
ר ריקי דיתי משתמש מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי • 19/3/24 הוסף לסימניות #40 ווואווו ווואווו ווואווווו הורוד תכלת וגם הלב משגע הכל מהממם בקיצור!!!! איזה כיף לאמא שלהם עם התמונות האלה
ווואווו ווואווו ווואווווו הורוד תכלת וגם הלב משגע הכל מהממם בקיצור!!!! איזה כיף לאמא שלהם עם התמונות האלה