עזרה זחל מוזר - חייבת לדעת!!!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
גם אני כמו רוב המסתובבים כאן לא אוהבת זחלים
ובוודאי לא את אלה שמסתובבים לי בבית.
פעם שניה שאני רואה את הדבר המוזר הזה בביתי.
שאלתי כמה בסביבתי ואף אחד לא מכיר כזה בעל חי !!!
כמין תולעת שיש לה בית על הגב - וזה לא צב...
מצו"ב תמונה לפיענוח
אשמח לדעת האם זה מסוכן? האם זה אומר שיש אצלי עוד כאלה? איפה נמצאים ? ומה עושים איתם?!??

קבצים מצורפים

• IMG_6287.JPG
    IMG_6287.JPG
    3 MB · צפיות: 717
  • IMG_6289.JPG
    IMG_6289.JPG
    2.7 MB · צפיות: 689
  • הוסף לסימניות
יש לך אולי מידע ממה זה מגיע? ואיך זה נהיה?
הבית חדש! ארונות חדשים!
לא חלמתי על זחליםםםםם

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה לא מסוכן. היה לנו גם בבית דבר כזה. זה זחל שיש לו בית והוא יוצא משני הצדדים (תחסמו לו צד אחד תראו איך הוא יוצא מהצד השני...)
ממה זה מגיע אני לא יודעת.

• הוסף לסימניות
עש זה פרפר, הוא מטיל ביצים ויכול להיות בכל מקום.

בשביל זה בדיוק יש את K600 וכדו'.

• הוסף לסימניות
נראה כמו נדל...
יש בינהם ארסיים, ממליצה לפנות למדביר ולשלוח לו את התמונה לזיהוי.

• הוסף לסימניות
זה אכן עש הבית, לא מסוכן - רק דוחה
גם לנו היתה תקופה שמצאנו מדי פעם כאלו
ריסוס ישיר לא הועיל - רק כששפכנו אקונומיקה / אוקסיג'ן זה נמס... ברר... (נא לא להזעיק לכאן ארגוני זכויות בע"ח)
עידוד - הם לא באים במאסות כמו נמלים וחרקים אחרים, כך שניתן להשתלט

• הוסף לסימניות
תקנו ציק צק גוק

וזה גומר את זה
היה לי את זה תקופה גועל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה