זחל - מישהוא מכיר אותו?

• הוסף לסימניות
פגשתי זחל.

והנה תיאורו:
גודלו כאצבע, באורכו ובעביו.
בטנו צהבהבה גבו שחור.
קו לבן (שמורכב מנקודות מטושטשות) לאורכו בשני צידי גבו.
מעל הקו ומתחתיו נקודות לבנות שממרחק נראות כמו קווי המילימטר ע"ג הסרגל.
פסיקים שחורים עם מסגרת לבנה מנוקדות לצידי בטנו, במרחקים שווים.
יש לו גם זנב קטן בצבע כתום.

מי שהוא יודע איך קוראים לו?

מצורפות תמונות הכי איכותיות שיכולתי להפיק ממצלמה ביתית.

קבצים מצורפים

• 100_1159.JPG
    1.1 MB · צפיות: 11
  • 100_1160.JPG
    1.1 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
פורום צילום מומחים לזחלים.

• הוסף לסימניות
האמת היא שאלו הם בעצם התמונות הראשונות שלי, שהעליתי לפורום.
התלבטתי הרבה לפני שעשיתי זאת, כי לצערי למרות שלמדתי צילום אין לי ציוד מקצועי (מסיבות פיננסיות).
אבל די התלהבתי כשראיתי את האיכות של התמונות שהצלחתי להפיק ממצלמתי הביתית והפשוטה, שלא יכולתי להתאפק ופתחתי את האשכול.

השאלה לגבי זהותו של הזחל, היא בבחינת הומור, וסליחה על הבדיחה הלא מוצלחת שלי.
אם יש מי שהוא שיודע, אשמח לשמוע.

האם התמונות אכן איכותיות? האם יש הערות כל שהן על עצם התמונה???

• הוסף לסימניות
באמת תהיתי...

א. למה כ"כ משנה שם הזחל?
ב. למה התמונות פה ולא בפורום צילום? הן ממש ראויות לעלות שם.

• הוסף לסימניות
כי תמונות ממצלמה ביתית
לא מתאימות לפורום צילום מקצועי.

עקיצה טובה גרינשטיין...

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה זחל שנמצא בשיח ההרדוף.
זו יכולה להיות גם טעות.

• הוסף לסימניות
WOW איזה חמוד, אפשר אותו לאוסף שלי (לא את התמונה)

• הוסף לסימניות
הזחל, עושה רושם שהוא ממשפחת הפרפרים, אבל העתוי הנוכחי להופעתו נראה לי לא מתאים לעונה.

• הוסף לסימניות
כבר חשבתי שהם זוחלים בבית ומחפשים מנין הגיעו ואיך להפנות אותם לכיוון אחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה