כללי זיהוי גופן, די דחוף,

• הוסף לסימניות
אני צריך לדעת איזה גופן זה בדיוק.
IMG-20180926-WA0035.jpg

• הוסף לסימניות
אחד הפרנקרהילים
מה שהכי נראה לי דומה זה של גוטמן
[זה ממש לא זה אבל זה מאוד דומה
אם מדובר בקמפיין בחירות ניתן להשתמש בו חופשי אף אחד לא ישים לב להבדל]

• הוסף לסימניות
[זה ממש לא זה אבל זה מאוד דומה
אם מדובר בקמפיין בחירות ניתן להשתמש בו חופשי אף אחד לא ישים לב להבדל]
זה לא דומה, כתבתי 'בדיוק' כי אי אפשר לטייח, צריך להיות מדויק.
וטיפ ממנו: גם אם ההמון לא שמים לב להבדל עדיין לא מומלץ לעגל פינות.

• הוסף לסימניות
בדקתי שוב במיוחד
[לאחר שבבוקר בדקתי את פונטביט ופונטייפ]
אני כמעט בטוח שזה מסטרפונט
אבל לגבי "לעגל פינות"
יש הבדל גדול בין לעגל פינה בכותרת ראשית לבין פתק קטן שהוא אמנם המסר ממרכזי במודעה אבל הוא לא הכותרת הראשית בפרסום כשלא רק ההמון לא שם לב להבדל אלא אפילו שועלים ותיקים מבית פרוג לא ישימו לב להבדל
כך שאם יש לך את הפונט של מאסטר פונט מה טוב
אבל אם אין לך, תוכל להשתמש חופשי עם גוטמן החינמי

• הוסף לסימניות
בדקתי שוב במיוחד
[לאחר שבבוקר בדקתי את פונטביט ופונטייפ]
אני כמעט בטוח שזה מסטרפונט
אבל לגבי "לעגל פינות"
יש הבדל גדול בין לעגל פינה בכותרת ראשית לבין פתק קטן שהוא אמנם המסר ממרכזי במודעה אבל הוא לא הכותרת הראשית בפרסום כשלא רק ההמון לא שם לב להבדל אלא אפילו שועלים ותיקים מבית פרוג לא ישימו לב להבדל
כך שאם יש לך את הפונט של מאסטר פונט מה טוב
אבל אם אין לך, תוכל להשתמש חופשי עם גוטמן החינמי

רב תודות, עזרת לי מאד.

מנסיון תוכנו של הטיפ עדיין בתוקפו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה