כללי זיהוי גופנים

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי המון פונטים ישנים שהשתמשתי מזמן במק, שמשום מה הם פגומים, כלומר הם לא שוקלים שום דבר, (ואי אפשר לפותחם בשום מקום [גם לא מק]).
הבעי' שלי זה שיש לי המון קבצים שעשיתי אז עם הפונטים הזה, ואני רוצה לעבוד עכשיו על הקבצים האלו אבל אני לא יכול בגלל שהגופנים פגומים, וגם השמות של הגופנים משונים (כלומר הגופנים האלו נקראים שונה ממה שהם נקראים היום) אולי אם מישהו יכול לעזור
תודה רבה
אני מצרף תמונה של כל השמות
וגם מצרף דוגמות של כמה גופנים
צפה בקובץ המצורף 233086

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 6.5 · צפיות: 11
  • belzer.png
    KB 9.3 · צפיות: 12
  • Fronkreuhl.png
    KB 7.2 · צפיות: 12
  • Margalit.png
    KB 6.7 · צפיות: 15
  • Corsiva Hebrew.png
    KB 3.6 · צפיות: 16
  • Bartenura.png
    KB 7.5 · צפיות: 28
  • rambam.png
    KB 7.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
החברה בה נקנו הפונטים בד"כ משחזרת למחשב שלך

רק תאמר שהיה לך כשל עם המק ועברת לPC

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;1571500:
רק תאמר שהיה לך כשל עם המק ועברת לPC

:p ח"ו ובבקשה נא לא להסיט את הנושא
ולכל השאלות אין את הגופנים נקודה.
אני מנסה להשווה את הגופן המוצג (עם השם הלא מוכר) לגופנים מקצועים שיש היום בשוק.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
אם זה לא שוקל כלום = אין קובץ.
איך בדיוק רצית שנעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1572677:
אם זה לא שוקל כלום = אין קובץ.
איך בדיוק רצית שנעזור?

דרך השמות כלומר אם מישהו מכיר שהשם של הגופן הזה = היום שם גופן אחר
וגם הבאתי כמה צילומים של גופנים שאני רוצה לתת שם להם (בטח שיש להם שם רק אני רוצה לדעת איך קוראים להגופנים האלו היום)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לשיינפלד פונט שנקרא רמבן, תראה את הקטלוג שלהם

קבצים מצורפים

• CATALOG.PDF
    KB 288.7 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה