ע עמרם ז. משתמש פעיל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עימוד ספרים 19/1/25 הוסף לסימניות #1 יש פונט שאני מחפש הרבה זמן אשמח לדעת איך השם שלו ומהיכן אפשר להשיג/ לקנות אותו
מ מעמד+ משתמש צעיר עימוד ספרים 19/1/25 הוסף לסימניות #2 נראה לי תמצא את חפצך כאן הצבע בעד 2 הצבע נגד הפיתרון
ע עמרם ז. משתמש פעיל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עימוד ספרים 19/1/25 הוסף לסימניות #3 מצאתי שחיפשו וכתבו שיש מומחה אבל לא יודעים מי זה המומחה הזה הצבע בעד 1 הצבע נגד
צ צח מלול עימוד מקצועי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית 31/1/25 הוסף לסימניות #4 בשביל מה אתה צריך את זה? הצבע בעד 0 הצבע נגד
ע עמרם ז. משתמש פעיל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עימוד ספרים 31/1/25 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י צח מלול: בשביל מה אתה צריך את זה? לחצ/י כדי להרחיב... אני מעמד ספר עם כוונות וחשוב הפונט הזה הצבע בעד 0 הצבע נגד
נכתב ע"י צח מלול: בשביל מה אתה צריך את זה? לחצ/י כדי להרחיב... אני מעמד ספר עם כוונות וחשוב הפונט הזה
צ צח מלול עימוד מקצועי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית 31/1/25 הוסף לסימניות #6 אז בשביל זה אין לך צורך כ"כ בטעמים וניקוד. רק מדי פעם שיש ניקוד משולב או משהו. הצבע בעד 0 הצבע נגד
ע עמרם ז. משתמש פעיל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עימוד ספרים 31/1/25 הוסף לסימניות #7 הייתי כן שמח גם לטעמים כי גם את הסידור עצמו עושים עם הכתב הזה קריאה בתורה קריאת שמע וכו הצבע בעד 0 הצבע נגד
צ צח מלול עימוד מקצועי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית 31/1/25 הוסף לסימניות #8 אהא... את זה עושים בתג. אם הוא לא תומך טעמים זה בעיה הצבע בעד 0 הצבע נגד
ע עמרם ז. משתמש פעיל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עימוד ספרים 31/1/25 הוסף לסימניות #9 אין גרסה שמתאימה לאינדיזיין עם טעמים? כתבו כאן שיש איזה מומחה שהצליח לסדר תפונט הזה הצבע בעד 0 הצבע נגד
צ צח מלול עימוד מקצועי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית 31/1/25 הוסף לסימניות #10 תמיד אפשר, מי שמתעסק עם קרנינג. אולי @עמירם יוסף יענה בחזרה. הצבע בעד 0 הצבע נגד