כללי זיהוי פונט באילו'

• פותח הנושא shira
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ שכשאני פותחת אותו באילו' קופצת לי הודעה שחסר לי פונט. הפונט הזה
עד כמה שאני יודעת לא קיים לי בקובץ. לא השתמשתי בו ואני גם לא רואה אותו.
איך אני יכולה לזהות איפה הוא מתחבא כדי שאני אוכל להעיף אותו?

• הוסף לסימניות
יש לי אילוס' בעברית, אז אני לא יכולה לומר לך בדיוק איך זה באנגלית, אבל אצלי בתפריט 'כתב', יש 'חיפוש גופן', שם הוא נותן את רשימת הפונטים שבמסמך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
עזרת לי מאוד.

• הוסף לסימניות
ואם כבר, אז עוד שאלה לגבי האילו'...
איך אני משכפלת אובייקט על מסלול מעגלי? (אני רוצה שהאובייקט יחזור על עצמו לאורך המעגל)

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה אם לזה התכוונת, אבל מה שאני יודעת כשיש לך אוביקט ואת רוצה לשכפל אותו על מסלול מעגלי ובמרווחים שווים את בוחרת את האוביקט המדובר והולכת בסרגל הכלים ל ROTATE TOOL , דבל קליק עליו יפתח לך חלון שבו תסמני את ה PREVIEW ב ANGLE את בוחרת בכמה מעלות האוביקט הבא יסתובב ולוחצת על COPY .
כדי להמשיך לשכפל את אותו אוביקט באותם מעלות את לוחצת CTRAL+D בPC וקומנד+D במק

ישנה עוד דרך אבל אני לא זוכרת, אם לא זה התכוונת אני יכולה לברר לך על הדרך השניה שנראה לי שאליה התכוונת

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזאת הדרך, אבל כרגע מה שאני מצליחה לעשות זה לסובב את האובייקט סביב עצמו, איך אני משנה לו את נקודת האמצע?

• הוסף לסימניות
דרך יותר טובה - להשתמש בפילטר Transform ככה זה נשאר חי ופתוח לשינויים
בפילטר מצד ימין למטה אפשר לשנות את נקודת האמצע.

• הוסף לסימניות
אפשר כמו הדרך הראשונה שנכתבה כאן, רק צריך ללחוץ פעם אחת על כלי הסיבוב ואז ללכת עם העכבר וללחןץ עם ALT בדיוק איפה שרוצים שיהיה העוגן ואז נפתח החלון וכו'

• הוסף לסימניות
עוד 2 דרכים פשוטות:
א. לשכפל את האובייקט, ולבצע לשני האובייקטים Blend, כאשר השידרה (Spine) היא קו המעגל.
ב. להפוך את האובייקט הנ"ל למברשת מסוג Scutter, ולהשתמש בה להגדרת קו המעגל.

באופן זה ניתן להקיף לא רק מעגל, אלא כל צורה שהיא (בשונה מטרנספורמציה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה