כללי זיהוי פונט ותקלה באילוסטריטור

• הוסף לסימניות
1. קיבלנו ש.ב. ליצור את הפרסומת הזאת אשמח לדעת באיזה פונט השתמשו כאן?!
2. כשאני כותב את הטקסט ברגע שאני כותב מספר או אותיות באנגלית אילוסטריטור "מעלים" את כל השורה, האם מישהו נתקל בבעיה הזאת? מה הפתרון??
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים.
פסח כשר ושמח.
נ.ב. שאלה אחרונה: הפרסומת מורכבת מתמונה גדולה בהרבה שנחתכת ומוסתרת ע"י מסכה (כך ההוראות לש.ב.) אבל כששומרים את זה לקובץ תמונה jpeg זה שומר את כל הגודל של התמונה המוסתרת, יש לזה פתרון שרק השטח של המסמך (A4) ישמר??
ושוב, תודה רבה!

קבצים מצורפים

• pelephon add.jpg
    KB 352.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
בקשר לנ.ב.....

ששומרים בג'ייפג מתחת לשורה של סוג הקובץ יש פקודה"use artboard" צריך לסמן אותה ואז הוא שומר רק מה שבתוך גבולות המסמך.

• הוסף לסימניות
תודה לעוזרים!
עדיין נשארתי בשאלה מה גורם לטקסט להיעלם בשורה שכתבתי בה מספר או אותיות באנגלית (ברגע שאני כותב ספרה או אות אנגלית הטקסט ממשיך מאותה נקודה בשורה אבל עד למספר/אות אנגלית הכל נעלם)?!
אשמח לשמוע אם למישהו יש פתרון לבעיה, תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תודה לעוזרים!
עדיין נשארתי בשאלה מה גורם לטקסט להיעלם בשורה שכתבתי בה מספר או אותיות באנגלית (ברגע שאני כותב ספרה או אות אנגלית הטקסט ממשיך מאותה נקודה בשורה אבל עד למספר/אות אנגלית הכל נעלם)?!
אשמח לשמוע אם למישהו יש פתרון לבעיה, תודה מראש.

• הוסף לסימניות
האם כשאתה כותב את הספרה, הפונט עדיין עברי?
יכול להיות שהוא לא תומך באות האנגלית או שהוא לא מקודד נכון, תנסה לכתובאת המספר בפונט אנגלי אולי זה יעזור

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לכתוב את האו/מספר מתוך הגליפס ונראה מה הוא יעשה לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;750582:
אולי תנסי לכתוב את האות/מספר מתוך הגליפס ונראה מה הוא יעשה לך

*תנסה
קודם כל תודה לכל העוזרים, סליחה על הבורות מה הכוונה מתוך הגליפס?!
איכשהו כרגע זה הסתדר אולי זו הייתה בעיה כלשהי במשאבי המחשב שלי?! בכל מקרה אני מאמין שזה יעזור לי להבא...
ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
גליפס הכוונה לחלון התווים המלא של הפונט. בתפריט TYPE>GLYPHS
משם אפשר להוסיף תוים כמו ש"ח וכד' באופן ידני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה