ראיתי שמשתמשים הרבה בארה"ב
ת תמר בן דוד משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עימוד ספרים 29/11/22 הוסף לסימניות #2 Shemesh Cursive Hebrew Typeface (2018) www.amitmaman.com
אלעזר 1 צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עיצוב פונטים מוזיקה ונגינה UX UI D I G I T A L יוצרי ai 29/11/22 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י תמר בן דוד: Shemesh Cursive Hebrew Typeface (2018) www.amitmaman.com לחצ/י כדי להרחיב... עמוד הרכישה חסום בנטפרי, חבל
נכתב ע"י תמר בן דוד: Shemesh Cursive Hebrew Typeface (2018) www.amitmaman.com לחצ/י כדי להרחיב... עמוד הרכישה חסום בנטפרי, חבל
יג-עיצוב גרפי משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי 29/11/22 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י אלעזר 1: עמוד הרכישה חסום בנטפרי, חבל לחצ/י כדי להרחיב... פניתי אליהם ולא מוכנים לפתוח את הלינק כי האתר בעייתי...
נכתב ע"י אלעזר 1: עמוד הרכישה חסום בנטפרי, חבל לחצ/י כדי להרחיב... פניתי אליהם ולא מוכנים לפתוח את הלינק כי האתר בעייתי...
א אריאל לוי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים צילום מקצועי UX UI D I G I T A L 2/12/22 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י יהודית גליקסון: פניתי אליהם ולא מוכנים לפתוח את הלינק כי האתר בעייתי... לחצ/י כדי להרחיב... אני יכול להבין למה... לא ראיתי את האתר, אבל את עמוד האינסטגרם שלו כן....
נכתב ע"י יהודית גליקסון: פניתי אליהם ולא מוכנים לפתוח את הלינק כי האתר בעייתי... לחצ/י כדי להרחיב... אני יכול להבין למה... לא ראיתי את האתר, אבל את עמוד האינסטגרם שלו כן....
יג-עיצוב גרפי משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי 3/12/22 הוסף לסימניות #6 הם כבר פתחו לי את הלינק מאז.