- הוסף לסימניות
לא התכוונתי לזה בכללנכתב ע"י wald;1706279:עוד אחת..
פ ד י ח ה
לפי מה שיש אצלי ג"כ מאסטרפונט, אבל לפי מה שטענו כאן זה אותה גברת בשינוי אדרת בגילגוליו השונים.נכתב ע"י חנון;1706428:מאיזה חברה רימון?
ככל שמדובר ברולית, מסתבר שצריך לקנות, אבל ברימון אני לא יודע מה להגיד, מדובר בפונט מ 1996נכתב ע"י חנון;1706803:בקיצור, יש מצב להשיג את זה חינמי או שאני חייבת לקנות מהחברה?
אם מותר להעתיק אותו ויש את זה למישהו אשמח מאוד אם תעלו לכאןנכתב ע"י rubi;1706815:ככל שמדובר ברולית, מסתבר שצריך לקנות, אבל ברימון אני לא יודע מה להגיד, מדובר בפונט מ 1996
ולפי מה שכתבו כאן הוא בעצמו העתקה של אחרים.
יש לי את הרימון, וככל שיוכח לי שמותר לי (לא רוצה להיכשל) להעלות אותו העלה אותו בשמחה.נכתב ע"י חנון;1706828:אם מותר להעתיק אותו ויש את זה למישהו אשמח מאוד אם תעלו לכאן
תודה!
נכתב ע"י rubi;1706832:יש לי את הרימון, וככל שיוכח לי שמותר לי (לא רוצה להיכשל) להעלות אותו העלה אותו בשמחה.
ברור!!!נכתב ע"י דאבל אימפקט;1707666:סתם מעניין, לא קראו לזה "גפן" באיזה גלגול?
אגב, חנון, אני מציעה לך לברר היטב את עניין הגרסאות כי מאסטרפונט חזקים בתביעות, לא כדאי להתבלבל איתם אפילו...
http://www.fonts.com/font/masterfont/rimon/rimonנכתב ע"י GOLDRING;1706205:אף אחד היום לא ימצא פונט ששמו רימון
תעשה חיפוש ברשת ותבדוק מה תמצא - פונט ששמו רימון או פונט ששמו רולית [שאני מזכיר היה השם המקורי לפני 50 שנה... וגם היום]
נכתב ע"י rubi;1707901:http://www.fonts.com/font/masterfont/rimon/rimon
GOLDRING אני לא מצליח לקרוא באנגלית מה כתוב שם, אבל יש שם את הפונט רימון, אולי מישהו יודע לתרגם?
נשארתי מבולבלנכתב ע"י GOLDRING;1708679:אני לא לגמרי יודע להסביר מה קורה כאן
מציע לקרוא את המקורות הבאים:
סריקות מהקטלוג המקורי של רוטשילד ליפמן בעת הוצאת הפונט "רולית" לאור - נמצא כאן
מומלץ להסתכל גם כאן וכאן
במהלך השנים בוצעו כמה חיקויים של הפונט הזה, כמו חיקויים רבים שהסתובבו ומסתובבים עד היום בשוק לפונטים ותיקים שונים, כגון לפונט דוד\נרקיס ועוד ועוד.
כנראה שבשלב מסויים בוצע חיקוי ע"י מסטרפונט ונקרא רימון. המצחיק שבקישור שהובא כאן לעיל, כתוב שמעצב הפונט הוא לא אחר מאשר אדון רוזנברג שהוא הבעלים של מסטרפונט....
אולם בשנים האחרונות, אני משער שבעקבות קניית זכויות, הפונט חזר גם אצל מסטרפונט לשמו המקורי, וכבר ניתן הקרדיט המתאים ליוצר הפונט. אולם עדיין ניתן לראות משהו מצחיק מאוד באתר של מסטרפונט, כפי שיחזה הקורא בתמונה המצורפת. עיינו היטב!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים