כללי זיהוי פונט

• הוסף לסימניות
יש מצב שזה פונט שעוצב במיוחד עבור בנק הפועלים כחלק מהמיתוג שלהם (הם יכולים להרשות לעצמם..)

אני מעלה את הסברה כי אני רואה שאף אחד לא מזהה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tuvyael;1057960:
יש מצב שזה פונט שעוצב במיוחד עבור בנק הפועלים כחלק מהמיתוג שלהם (הם יכולים להרשות לעצמם..)

אני מעלה את הסברה כי אני רואה שאף אחד לא מזהה...

גם אני חשבתי ככה
אבל אח"כ ראיתי את הפונט של "קווי לילה" - וזה אותו פונט!
צפה בקובץ המצורף 168193

קבצים מצורפים

• a4395yanshuf_logo_dmut.JPG
    KB 88 · צפיות: 145
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;1057985:
גם אני חשבתי ככה
אבל אח"כ ראיתי את הפונט של "קווי לילה" - וזה אותו פונט!
צפה בקובץ המצורף 168193

זה לא אותו פונט, אבל אם זה לא משמעותי לך - אולי כדאי לחפש את הפונט של "קווי לילה"
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1057988:
זה לא אותו פונט, אבל אם זה לא משמעותי לך - אולי כדאי לחפש את הפונט של "קווי לילה"
בהצלחה

איך אני מחפשת אותו?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה, עודד עזר יצר את הפונט במיוחד עבורם.
אפשר למצוא פונטים עם תחושה דומה אצלו, תוכלי לבדוק את קשיח ואלכימאי.
(*זה רק מהזכרון. בדקתי את זה ללקוח לפני כמה חודשים טובים)

• הוסף לסימניות
עוצב במיוחד ע"י נדב עזרא. אפשר לראותו באתר פונטביט.

• הוסף לסימניות
הפונט הראשון אכן פונט שעוצב במיוחד לבנק הפועלים, שמו פועלים סנס והוא עוצב ע"י ינק יונטף.
הפונט של קווי לילה הוא כנראה אחד מהמשקלים של הפונט "קוליה" של פונטביט.

• הוסף לסימניות
קצת סדר.
הפונט בכותרות ובטקסט הרץ של פרסומי הבנק, נקרא פועלים סנס, והוא עוצב ע"י ינק יונטף.
הפונט בלוגו עוצב ע"י עודד עזר לבנק, והוא שונה מפועלים סנס.

• תודה
Reactions: RRL

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה