כללי זיהוי פונט

• הוסף לסימניות
מישהו מזהה את הפונט הזה
מה שמו המדויק ואיפה ניתן לקנות?

קבצים מצורפים

• גופן לזהות.jpg
    KB 98 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
זה לא פונט אלא פונטים מעוטרים, מסדרת הפונטורמנטים [הצלחתי לכתוב נכון???....] מבית אברומי נוייבירט ופונטייפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1155031:
זה לא פונט אלא פונטים מעוטרים, מסדרת הפונטורמנטים [הצלחתי לכתוב נכון???....] מבית אברומי נוייבירט ופונטייפ
מבוסס על פונט פרנקפורט - פונטייפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1155031:

נכתב ע"י itzuvim;1155039:
מבוסס על פונט פרנקפורט - פונטייפ

תודה על העזרה

אבל בתכלס' זה לא עזר הרבה אלא רק קירב אותי למטרה

אני כבר יודע ש-
א. מדובר בגופן שמבוסס על פרנקפורט מבית פונטייפ
ב. שיש איזה סדרה של גופני האומן אברומי נוייברט ושם אני אמור למצוא גם את הדופן הזה

עכשיו השאלה איפה את אני מוצא את הסדרה הנ"ל ששם אוכל למצוא את הגופן (באתר "פונטייפ" לא מצאתי מילה כזאת "פונטורמנטים")

אולי מישהו יוכל לתת לי קישור - קטלוג של זה - משהו יותר מדויק

• הוסף לסימניות
קטלוג

מצורף קטלוג מפונטייפ

קבצים מצורפים

• фериешори.pdf
    KB 432.4 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה