- הוסף לסימניות
אם יש מנוי פרימיום זה אפשריד"א ואם היא רוצה לשנות שם של ניק זה אפשרי בכלל?
אבל ההיסטוריה נשמרת כך שזה לא יעזור
אם יש מנוי פרימיום זה אפשריד"א ואם היא רוצה לשנות שם של ניק זה אפשרי בכלל?
לא הבנתי מה הכוונה לא להסגיר פרטים מזהים??קודם כל כמו שכבר כתבו מעלי, הדבר הראשון זה להיזהר באופן כללי ולא לכתוב פרטים מזהים ממש, כדוגמת מקום מגורים/עבודה/לימודים גם אם חושבים שאף אחד לא יבין במי מדובר.
ק״ו שלא כותבים בחיים דברים אישיים, גם אם מתחילים ב״שואל בשביל חבר״…
כמו״כ לא כותבים ש״אני קניתי לאחרונה xxx בחנות xxx וזה עלה xxx״.
כמו״כ אם ביקשתם מקרוב משפחה או מחבר מידע מסוים (ספציפי), לעולם אל תבקשו זאת גם כאן, אם זה דבר שכבר סיפרו למישהו אחד, אז תוך שניה אפשר להצליב נתונים ולעלות על הניק.
כמו כן מה שכתבו כאן לבלבל עם כל מיני דברים סותרים, אז לידיעתכם זה ממש לא עוזר, ואדרבה אם כבר עלו על הניק מבינים מיד מה הוא באמת רוצה ומתי הוא סתם מטריל.
לגופו של עניין, מעולם לא כתבתי משהו שאני צריך להתבייש בו, ולכן על אף שמעולם גם לא נתתי שום פרטים מזהים של משפחה/קהילה/מגורים/לימודים/עבודה, אין לי באמת בעיה אם מישהו יעלה עלי.
ומכאן הקריאה לכל חברי הפורום, חכמים היזהרו במקלדתכם, יש כאן אנשים שאוספים הרבה מידע, ואף פעם לא תדעו איך לצאת מזה.
אפשר לדווח על ההודעה ולבקש שיימחקוובהחלט אם הייתי יכולה למחוק כמה הודעות - הייתי עושה את זה
יש מספיק דרכים איך לעשות זאת מבלי להיחשף.לא הבנתי מה הכוונה לא להסגיר פרטים מזהים??
מישהו מבקש עזרה /מידע וכו..על מקום מסוים אני גרה שם ויודעת מה לענות, אז לא אגיב לו כדי שלא ידעו איפה אני גרה?? אז בשביל מה אנשים מתיעצים ושואלים?? כדי שיעזרו להם.
וכו.. יש עוד מלא דוגמאות ..
תלוי איזה שאלות שואלים, יש שאלות ודיונים כללים ויש על פרטים מדויקים שיותר חושפים.יש מספיק דרכים איך לעשות זאת מבלי להיחשף.
אפשר לעבוד על ההודעות שלי ולראות שעזרתי לעשרות אנשים, מבלי להסגיר בכהוא זה שום פרטים מזהים.
אז השאלה הבאה בסקר היא בכמה ניקים אתה מחזיק?ממליץ להחזיק ניק נוסף לשאלות \ הודעות רגישות.
ככל ואתם פחות משתמשים בו הסיכוי לזהות אתכם קטן.
ובניק הרגיל שלכם תמשיכו לכתוב ככל העולה על רוחכם.
וכמה ניקים בתא המשפחתיאז השאלה הבאה בסקר היא בכמה ניקים אתה מחזיק?
פיקח לא נכנס לבוץ שחכם נחלץ ממנו..ומי שמשוטט פה מגלה מידי פעם ניקים מוכרים,
מספיק הודעה אחת שנראה לך שזה X ואתה הולך להיסטוריה ואין תהיות.
צודק לגמרי.האמת? כל הדיון הזה על "אם לזהות ניקים או לא" קצת מצחיק בעיניי.
כי הבעיה האמיתית היא לא אם לזהות - אלא עצם קיומם של ניקים.
וסליחה שאני מעט בוטה,
אבל האנונימיות הרגה את הרמה של הפורום.
כל בחור ישיבה עם גישה לחדר מחשבים נהיה "מומחה נדל״ן",
וכל מי שראה סרטון ביוטיוב נהיה "יועץ שיווק".
ואף אחד לא נושא באחריות למה שהוא כותב, כי בעצם אף אחד לא באמת קיים כאן.
זה רק ניק.
ברגע שכולם כאן אנונימיים הכול מתערבב.
בחורי ישיבה מדברים על נדל"ן כאילו הם בני חמישים שחיתנו כבר כמה בנות,
ודעות של אנשי מקצוע אמיתיים נבלעות בתוך ים של תגובות חסרות הקשר.
בלינקדאין למשל, אנשים זהירים פי עשר במה שהם כותבים,
יש שם, יש תמונה, יש מוניטין.
ופה? כל אחד יורה בלי לחשוב פעמיים.
תדמיינו מה היה קורה אם כל אחד היה מזוהה בשם האמיתי שלו,
או בשם העסק שלו.
פתאום אנשים היו חושבים לפני שהם מגיבים,
ומפסיקים לזרוק סיסמאות ריקות.
ובמקום ערימות של ספאם וויכוחים חסרי תוחלת (תבדקו - רוב השרשורים הם 80% רעש),
היינו מקבלים פורום מקצועי באמת.
אני לא מהוותיקים כאן,
אבל אני כן זוכר את פרוג כשהייתה מקום מקצועי ברמה גבוהה.
אם כל אחד היה עומד מאחורי השם שלו, או לפחות שם העסק
פרוג הייתה חוזרת להיות מה שהיא נועדה להיות:
פורום מקצועי, ברמה גבוהה, עם דיון בוגר.
פשוט הייתי חייב לפרוק את זה...
תודה למי שקרא עד הסוף
כל מילההאמת? כל הדיון הזה על "אם לזהות ניקים או לא" קצת מצחיק בעיניי.
כי הבעיה האמיתית היא לא אם לזהות - אלא עצם קיומם של ניקים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים