זיהיתם את הדמות?? ציור אומנותי!

• הוסף לסימניות
צויר בשמן על קנבס
מה דעתכם??

ד"א התמונה למכירה.

קבצים מצורפים

• הרב ברלנד.jpg
    הרב ברלנד.jpg
    KB 110.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
הרבה

• הוסף לסימניות
תמונה מדויקת וצבעים טובים מאד

• הוסף לסימניות
הC כמובן-סימן מים שלא יורידו או יעתיקו
הושקעו פה שעות רבות של עבודה מאומצת..

• הוסף לסימניות
כאב לי, משהו מעלה ציור טוב ולכל הדעות זה מושקע מאד ידני לא ממוחשב ואף תגובה של כל הכבוד? או מילה אחת שזה יפה? טוב?
האמת דרוש לי הסבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;2235334:
כאב לי, משהו מעלה ציור טוב ולכל הדעות זה מושקע מאד ידני לא ממוחשב ואף תגובה של כל הכבוד? או מילה אחת שזה יפה? טוב?
האמת דרוש לי הסבר

חוששים להסחף למחוזות לא רצויים..

• הוסף לסימניות
בפורום ציור לא צריך להתיחס למושא כמו לאופי הציור והטכניקה

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים

אם כי הייתי מלבין קצת את הזקן

• הוסף לסימניות
מאד קשה להתרשם עם הC
אולי כדי להזיז אותה

• הוסף לסימניות
וואו!!
מהמם!

• הוסף לסימניות
הציור מיוחד! ההבעה מושלמת! מי שמכיר רואה עד כמה הציור כ"כ מביע את אופי הדמות.
פשוט מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
וואוו מדהים!!!
היד מדויקת!
והפסים.... :eek::eek:כמה זמן לקח לעשות אותם?..

• הוסף לסימניות
ציור יפה!
ישר מזהים
נראה לי הוא היה שמח לראות את עצמו צעיר
בכל אופן ,לי מפריע 2 דברים ביד :חסר קמטים היא מדי חלקה ולכן גם התחושה שהיא גדולה
ועוד משו ,הזקן פשוט מוושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה