זיופים, זיופים

• הוסף לסימניות
בס"ד

הגיע אלי ילד בכיתה א' לשיר שיר למסיבת סידור,
הילד עם קול מתוק אבל זייפן גדול! שר ממש לא בטון (חוץ מזיופים של הטון שהוא בחר)
כמה שניסיתי וכיוונתי, הצלחנו את הפזמון בלבד ברמה שאוכל לתקן עם האאוטטיון,
שאר הבתים אם אני מנסה לתקן- הקול משתנה בגלל המרחק הגדול
יש איזו שהיא תוכנה שאפשר לתקן זיופים ברמה רצינית כל כך? שמעתי שירים מדוייקים שייצרו עם מזייפים כרוניים, ועוד שמו מהם קולות שניים,
חייבת להיות תוכנה שיוצרת קולות שניים ומתקנת זיופים ברמה גבוהה
ידוע למישהו?

• הוסף לסימניות
בקיובייס יש אפשרות מדהימה- ב- verioaudio
הרבה יותר מהאאוטטיון
ממש כמו "מידי"

• הוסף לסימניות
את תתקני, ואח"כ ההורים שלו ישמעו ויתמוגגו כמה הילד שלהם יודע לשיר.
איזה קול! ואיך שהוא לא מזייף!:)
לא צריך אפילו לשלוח אותו לפיתוח קול...

• הוסף לסימניות
בס"ד

את מתכוונת לפלאג מסויים או לתיקון על שולחן העבודה 'במשבצות'?!

• הוסף לסימניות
אין על VariAudio.
אבל צריך לדעת לשחק עם כל הפונקציות שלו, Segments וכד'.

• הוסף לסימניות
בס"ד

לא עוזר, מה לעשות....
הטונים שלו מטורפים לגמרי...
והכוונה הייתה לפלאג שעובד כמו מידי, ממש 'מנגנים' את התווים שרוצים ועובדים עליהם אחד אחד, רק שכאן השינוי הוא כל כך קיצוני עד שהקול...

• הוסף לסימניות
ה VariAudio באמת עוזר בתיקוני טונים בתוך השירה
אם הילד לא ממש שר על הסולם..
אממ..
נראה לי פשוט להקליט שוב,
או לגלות לאמא שהילד לא ממש..

• הוסף לסימניות
האמת, שאני בדר"כ מבררת מראש במה מדובר, וכשאני שומעת שה"זמר" הוא ילד בכזה גיל אני פשוט לא מקבלת. זה לא נראה לי שווה את הכסף. גם ההקלטה היא כאב ראש רציני והעבודה של אח"כ לגמרי מוציאה אותי מדעתי. בת מצוות זה המקסימום של הזיופים שאני מסכימה (וגם זה כרוך בכאב ראש לא קטן)
אני הייתי ממליצה לך להתקשר לאמא ולספר לה את הסיפור- אולי את החלק שלא הצליחה לשיר שתשלח משהו אחר לשיר במקום...

• הוסף לסימניות
לתקן זיופים?
אם השאלה היא טכנית, לשם העשרת הידע והשימוש בכלים מתקדמים, אז בסדר.
אם השאלה היא פרקטית, אני חושב שצריך לתת לילד לשיר עם הזיופים, זה תורשתי, ההורים לא ישימו לב שהוא מזייף.. (ברוב המקרים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה