- הוסף לסימניות
קיבלתי אתמול זיכוי בבנק ע"ס 500 ש"ח בתיאור הפעולה כתוב "מענק לאומי"
מה זה אמור להיות??
מה זה אמור להיות??
פועלים נתנו 2 מניות או 100 ש"חלאחר כמה שנים של רווחי שיא לבנקים וקולות מצד משרד האוצר על מיסוי על רווחים שלא יוחזרו לציבור הבנקים התחילו לחלק "מתנות" בשביל להוריד מהם את הלחץ.
בנק הפועלים חילק מניות לפני כחודשיים, ועכשיו בנק לאומי מחלק 500 ש"ח.
החזר פריים זה על הלוואות שיש לכם בחשבון ומורידים רבע אחוז ריבית?
אהבתי!(בדיוק עשיתי בימים אלו ניוד של חשבון נוסף שהיה לי בבנק פועלים ללאומי, והפקידה בלאומי כתבה לי הזמנתי לך זיכוי של 500 שקלים, אז חשבתי שזה קשור לניוד, כאן אני שומע שלכאורה זה לא קשור... )
מקבלים קוגלגם פאגי נתנו? מה?
בטוח?בנק דיסקונט התחיל לתת אוטומטי ריבית זכות של 3 אחוז על יתרות בחשבון.
מה מזרחי נותנים?גם מזרחי נותנים
איזה?מקבלים קוגל
500 ש"ח, בהערות נכתב "זיכוי לווים שוהם"מה מזרחי נותנים?
אני קיבלתי ב23.10.2025 500 ש"חמזרחי נותנים משהו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים