דרוש מידע זיכוי בבנק 500 ש"ח ע"ש מענק לאומי מה זה???

• הוסף לסימניות
קיבלתי אתמול זיכוי בבנק ע"ס 500 ש"ח בתיאור הפעולה כתוב "מענק לאומי"
מה זה אמור להיות??

• הוסף לסימניות
בנק לאומי שלח למאות אלפי לקוחות את המסרון הבא: "אנו שמחים לעדכן אותך שבמסגרת מתווה ההקלות של הבנק ללקוחות, החלטנו להעניק לך מענק כספי חד-פעמי בסך 500 שקל. המענק ניתן לך, בין היתר, על בסיס החיובים בכרטיס האשראי שלך בחודש ספטמבר. בימים הקרובים חשבונך יזוכה בהתאם. פרטים מלאים על תנאי הזכאות זמינים עבורך באתר הבנק". על פי הערכות, סכום ההטבה הכולל שחולק עומד על כ-100 מיליון שקל.

• הוסף לסימניות
לאחר כמה שנים של רווחי שיא לבנקים וקולות מצד משרד האוצר על מיסוי על רווחים שלא יוחזרו לציבור הבנקים התחילו לחלק "מתנות" בשביל להוריד מהם את הלחץ.
בנק הפועלים חילק מניות לפני כחודשיים, ועכשיו בנק לאומי מחלק 500 ש"ח.

• הוסף לסימניות
לאחר כמה שנים של רווחי שיא לבנקים וקולות מצד משרד האוצר על מיסוי על רווחים שלא יוחזרו לציבור הבנקים התחילו לחלק "מתנות" בשביל להוריד מהם את הלחץ.
בנק הפועלים חילק מניות לפני כחודשיים, ועכשיו בנק לאומי מחלק 500 ש"ח.
פועלים נתנו 2 מניות או 100 ש"ח
500 ש"ח זה כבר פרגון רציני!

הדיבידנדים של הבנק מטורפיםםם

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע האם זה דווקא בכרטיס אשראי הבנקאי? או גם עם בכרטיס אשראי חוץ בנקאי?

(בדיוק עשיתי בימים אלו ניוד של חשבון נוסף שהיה לי בבנק פועלים ללאומי, והפקידה בלאומי כתבה לי הזמנתי לך זיכוי של 500 שקלים, אז חשבתי שזה קשור לניוד, כאן אני שומע שלכאורה זה לא קשור... )

• הוסף לסימניות
בנק לאומי מחלק מענק של 500 ש"ח ללקוחות נבחרים: רבים מלקוחות בנק לאומי קיבלו היום הודעה על מענק כספי חד-פעמי בסך 500 שקל, במסגרת מתווה ההטבות של הבנק. לפי ההערכות, ההטבה עלתה ללאומי כ-100 מיליון שקל, וניתנה ללקוחות שמעבירים משכורת לבנק והוציאו לפחות 7,000 שקל בכרטיס האשראי בספטמבר. מדובר בחלק ממתווה הבנקים להשבת 3 מיליארד שקל ללקוחות עד 2027.

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי את שתיהם:

1761551873845.png

• הוסף לסימניות
(בדיוק עשיתי בימים אלו ניוד של חשבון נוסף שהיה לי בבנק פועלים ללאומי, והפקידה בלאומי כתבה לי הזמנתי לך זיכוי של 500 שקלים, אז חשבתי שזה קשור לניוד, כאן אני שומע שלכאורה זה לא קשור... )
אהבתי!
מחר אתה מנייד לדיסקונט כדי לקבל גם מהם צ'ופר? 😉

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה